Дневен хороскоп за 13 май 2022г.

Луната във Везни ще ни фокусира върху важни за нас връзки, лични и делови отношения. това може да се случва поради външни причини, например- попадане в конкретни ситуации, които изясняват чувства и не само, проведени разговори, това могат да бъдат и наши собствени усещания, желания- да споделяме своите преживявания, намерения, особено през първата част на деня…

През това време- може да сме доста емоционални, да се стремим да получаваме повече внимание, подкрепа от отсрещната страна. Под това въздействие социалната активност ще расте, комуникацията, разяснителни разговори и т.н.

През втората част от деня и особено в късния следобед тази мощна енергия може да бъде насочена в една по-спокойна и конструктивна посока, така че реакциите ни да бъдат по- овладени, а не чак толкова емоционални и спонтанно.

Все пак денят е показателен- на кого и в каква степен можем да разчитаме, това ще бъде особено видно и над обичайното. Чудесен признак ще бъде, ако днес връзките ни са хармонични, значи- можем да очакваме същото и в бъдеще.

Можем да изчистваме недоразумения единствено, ако залагаме на толерантност, разбиране, типични за Везни.

Всъщност, в обективно провокативни ситуации- ние ще демонстрираме доколко подобни качества съществуват в нас и могат да бъдат активирани…

Овен, Лъв, Стрелец– днес ще водите доста емоционални разговори, част от тях ще разкрият вашите чувства, други на отсрещната страна, а това може да има широко отражение. Ако връзките ви са хармонични, тогава преживяванията днес ще бъдат доста приятни, запомнящи се и съответните позитиви. Ако между вас и важни за вас хора са се натрупали недоразумения, тогава те ще изискват и разяснения, разискване, възползвайте се от аспекта цията на звездите, така че тези проведени диалози да наклонят везните в една по-позитивна и предпочитана от вас посока. В значима степен крайният резултат ще зависи от способността да се проявява повече толерантност и разбиране към другите. През втората част от деня и късно вечерта- силните страсти се заменят от по-задълбочена и конструктивна комуникация и анализи.

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня сте доста натоварени от ангажименти, част от тях може да предизвикват непредвидени ситуации или такива, които ви показват слаби звена, които са свързани с професионална реализация, финансови интереси или доходи. Ако има нещо, което трябва да отстраните или действа против вас, това ще бъде по-видно от обикновено и нека се превърне в повод да го отстраните. Не са изключени повишени разходи…През втората част от деня и вечерта успявате да отхвърлите повече дела…

Близнаци, Водолей, Везни– днес инициативността ви ще е много висока, ще се чувствате предизвикани да отстоявате мнението си и може да предизвиквате разяснителни разговори. Влияете на околните над средното ниво, така че крайният изход ще зависи предимно от собствения ви подход. В повечето случи можете да разчитате на добронамереност он онсрещната страна. В следобедните часове и късно вечерта ще се радвате на вид подкрепа, одобрение, които ще ви донесат чувство на удовлетворение.

Риби, Рак, Скорпион– звездите ви фокусират върху дела, които се отнасят до лични приоритети, в дома и семейството или подобни теми влияят дори и на други въпроси, например- отнасящи се до работа, кариера, доходи. Правите си равносметки – кой ви подкрепя финансово или морално, може да се въвлечете в разяснителни разговори. През първата част от деня те са по-скоро емоционални, през втората- могат да се канализират в една по-конструктивна посока. Можете да наваксате с изостанали или лични задачи, но това може да внесе известно напрежение, защото балансирате между „трябва“ и „искам“…

Свързани новини

Кевин Костнър ще режисира 10-часов уестърн

Regiona

Хороскопът на Алена: Съдбата подлага Водолеите на изпитания, напрегнат ден за Рибите

vesito

Рецепта на деня: Сладка баница с тахан халва

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.