Дневен хороскоп за 10 февруари 2021г.

Луната във Водолей ще ни насочи към бъдещето, съответно- какво ново предстои, което ще обнови и подобри живота ни. Ще възникват креативни, оригинални идеи, те ще изплуват почти спонтанно, когато имаме конкретна цел, също- общуваме с повече хора..

Социалната активност расте по един естествен начин, защото имаме нужда да споделяме, да търсим и намираме подкрепа и не само.

Ден преди Новолунието и Луна във Водолей- това е отлично време с по-голяма лекота да се освободим от онова, което е остаряло, което ни тежи и няма енергия, потенциал да се развива. Ще имаме достатъчно подсказки и в двете посоки, които ще се превърнат в мощен стимул за вид преобразувания.

Не бива да забравяме, че Водолей се свързва с промените, които кореспондират с прогреса, пресечена точка на миналото и натрупания опит /Сатурн е единият управител на Водолей/, който може да се надгради, обогати /Уран, другият управител на Водолей/.

И така, обединяващо правило е, че днес в различна степен разбираме- какво можем да задържим в лицето на конкретен човек, перспектива, с кого или какво ще се разделим.

Тенденцията ще расте през деня и следобед, вечерта могат да произтекат знакови събития в тази посока.

Хора и обстоятелства от миналото могат да напомнят за себе си и нека случващото се да ни порадва или да ни бъде полезно като анализ, предстоящ избор и т.н.

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е показателен за важни за вас връзки, партньорски отношения, приятелства, положение в колектив..Възможно е хора от миналото да напомнят за себе си, така че да си изясните определени теми, които са останали без решение. Ако си дължите нещо и в по-широк смисъл, сега е моментът да се разплатите, да изчистите евентуални недоразумения, така че да оздравите съответните контакти. Може да получите интересни, полезни известия, да проведете разяснителни разговори. Денят е подходящ да укрепите партньорските си отношения чрез планове, които касаят общото ви бъдеще, ако това е възможно. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, ако определени контакти ви нанасят щети- ще ги отстраните от пътя си. Пазете се от конфликт на интереси, деструктивни спорове. Не е подходящо да се стартира нещо ново, а само да се разчиства пътя за вид обновление…

Телец, Дева, Козирог– по различни поводи ще ви занимават ключови приоритети, които са свързани с общественото ви положение, социален статус, кариерно развитие или чисто финансови приоритети. Вашите амбиции през тази година ще растат или животът ще ви показва, че е дошло време за промяна, но сега ще си правите равносметки- какво си струва или е възможно да задържите, с какво трябва да се разделите или оставяте зад гърба си, за да допуснете нещо ново и по-перспективно. В повечето случаи вие ще сте носители сами на обновлението, която трябва да ви помогне да спечелите нещо- чисто материално, но не само, а сега- ще си прецените дали си струва цената, ще трябва да си изградите по-дългосрочна стратегия, която можете да стартирате след Новолунието утре, през идните около две седмици, поне ще е препоръчително да направите подходящи стъпки и като се водите от спонтанни шансове, идеи и желания, които се оформят на хоризонта. Денят е натоварен с множество ангажименти, някой от които и непредвидени, планувайте на момента. Пазете се от спонтанни или необмислени харчове или от подобни влияния на определени лица.

Близнаци, Водолей, Везни– Луната във Водолей ще ви подейства освобождаващо и в един по-широк смисъл. Мнозина ще усетят, че имат избор, той ще се крепи на вид равносметки, въпроси от миналото, които обсебват вниманието ви, търсят обновление, промяна, а вие самите ще се превърнете в проводник на тези преобразувания. През цялата 2021г. вие ще се радвате на повече шансове, които ще се преумнажават следствие на висока социална активност, създаване и укрепване на връзки, демонстрация на собствените ви качества, но и повече решителност, така че да материализирате мечтите си. Силата е в комуникативните ви умения, креативност и изобретателност. Част от обновлението ще касае семейството, дома, недвижимо имущество. Днес и през идните около два дни- можете да получите важни подсказки за посоката, която ще е оптимално целесъобразна за вас.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е доста усилен днес, носи ви ценна информация, която ви показва алтернативи на развитие, какво от миналото можете да надградите, обогатите, следствие на подкрепа, която получавате от страна на партньори, влиятелни личности, хора, които влияят на благосъстоянието ви-общо. Не са изключени изненади и нека те да ви порадват. Все пак, ако трябва да оставите нещо зад гърба си, защото то е изчерпано, извън контрола ви или деструктивно, също- ще стане ясно. Миналото може да ви застига като развръзки, важни решения, новини. Подходящо време за разяснителни разговори, които ще ви помогнат да изберете вярната посока.

Свързани новини

Амбър на Джони Деп страда от психични разстройства

Regiona

Проф. Костадин Ангелов спасил Лили Иванова

vesito

Рецепта на деня: Бързо и лесно руло с ягодово сладко

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.