Дневен хороскоп за 10 април 2021г.

Ден преди новолунието са възможни развръзки, важни събития или информация, които ни показват- до какви резултати са довели наши минали действия.

Водещ фокус продължават да бъдат нашите взаимоотношения- лични или делови, всъщност тази тема ще се съхрани в значима степен до 17-ти април, след това постепенно ще бъде изместена от други приоритети, в които ще изискват да защитаваме интересите си чрез креативност и прояви на здравословен егоизъм.  На този етап,  и за да извлече максимални ползи от текущи ситуации, е препоръчително да проявяваме- максимална социална активност, да оздравяваме  връзки, които ще се превърнат в мост към нашето благоденствие или чувство за щастие, ще съдействат за осъществяването на нашите желания и т.н..

Ако малко не ни е достигнало, тогава ще имаме право на втори опит след новолунието на 12-ти април…

На този етап следва да се каже, че Луната в Овен постепенно ще ни подейства „ събуждащо“,  така че нашата действеност ще се покачи по един естествен начин и тази тенденция ще расте и през следващите около два дни, като тази мощна енергия ще се канализира в посока- общуване с много хора, които като минимум ще са повод да се разтоварим в приятна компания.

Денят е положителен, дава ни възможност да разнообразим ежедневието си и въпреки че Луната е намаляваща, традиционно през това време тонусът не е твърде висок, сега луната в Овен в значима степен ще компенсира и ние ще предпочитаме да сме по-активни, вероятно ще се намират хора, които ще ни  действат по подобен начин- стимулиращо, чрез направени предложения, чрез известия и т.н.

 

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е положителен за вас, вие по-лесно ще осъществявате вашите намерения, желания, думите ви ще имат подчертано чуваемост и няма да ви липсва внимание и компания. Същевременно от вас ще се изисква да бъдете по-инициативни, защото голяма част от тенденциите  и вид постижения- ще зависят точно от вас… Често ще сте в център от събития  и неслучайно, възползвайте се по оптимален начин.

Телец, Дева, Козирог–  мнозина ще предпочетат компанията само на най-близките си хора  или пък ще прекарат деня нетрадиционно, а може и да решите да се справите с дела, които са изостанали и сега можете да ги наваксате.  Денят е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда, включително в дома и семейството.  Намерете време за релакс, да обърнете внимание на себе си.  В този процес може да стигнете до истини, да набележите алтернативи и скрити възможности  или те ще се разкриват пред вас по един естествен и спонтанен начин, както днес така и през следващите около два дни.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес получавате интересни известия, предложения, водите подобни разговори, които по някакъв начин ще са повод  самите вие да проявите по-голяма инициативност, защото се намират хора, които ви стимулират в определено направление чрез идеи, подкрепа и т.н. Денят е подходящ да укрепите важни за вас връзки, да проведете разяснителни разговори, ако се нуждаете от такива. В друг случай- предоставя ви се възможност да прекарате приятно и да освежите ежедневието си в предпочитана от вас компания, няма да ви липсва такава.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и приятен, действаш положително на тонуса и настроението ви.  От днес и през следващите около два дни- вие може да направите важни стъпки, да чуете новини, да проведете разговори, които имат определящо или позитивно  отражение върху вашето благополучие, това може да засягат чисто финансови приоритети, може да е вид подкрепа, шанс да разгърнете вашият творчески потенциал  или пък да проведете оздравителни процедури, ако това ви интересува…

Свързани новини

Диетата на балерините върши чудеса

Regiona

Интернет гръмна! Албена Вулева замесена в секс скандал

vesito

След като й вдигнаха пенсията, Лили дере по 200 кинта за билет!

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.