Дневен хороскоп за 09 юни 2022г.

Луната във Везни днес ще акцентира върху нашите взаимоотношения, лични и делови. Аспекта цията на звездите е такава, че ще провокира- разяснителни разговори, които лесно ще мога да прерастват в словесни двубои, а в късния следобед и вечерта- ще имаме усещането че околните ни предизвикват и това ще разгорещява дебати…

В оптимален случай- това ще внесе яснота, ще изчисти евентуални недоразумения, в не толкова позитивен вариант- трябва да внимаваме да не прекрачи определени граници на добрия тон, защото ще предизвикаме обратен от желания или очаквания резултат.

Като минимум- днес разбираме с кого гледаме в една посока, на кого можем да разчитаме и т.н. Нека това да се превърне в повод „ да си сверим часовника“, да хармонизираме отношения, които искаме да останат в живота ни и в бъдеще време.

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да се въвличате в доста разгорещени дебати, може да имате усещането, че околните ви предизвикват, така че да защитите тезата си, щастието и интересите си. От вас ще се изисква действително и аргументирано да отстоявате мнението си, онези от вас, които умеят да балансират между свои и чужди интереси, могат да разчитат на ораторските си способности, диалогичност, гъвкавост в общуването- ще се превърнат в лидери, ще може да разчитате на голяма подкрепа, сдобиване с популярност, ще можете да оздравите важни за вас отношения. Ако преобладават споровете, противопоставянето и дори конфликтите, значи- трябва да промените нещо в гледната си точка или обкръжението си… Интересен, динамичен, цветен ден, водеща цел- укрепване на контакти, които могат да се превърнат в мост към вашите успехи, общуването- ще е проводник на преобразования.

Телец, Дева, Козирог- денят е натоварен от множество ангажименти, може и да е напрегнат, защото възникват допълнителни, непредвидени задачи за изпълнение, които променят предварителните ви планове. В оптимален случай- това ще ви мобилизира, ще повдигне тонуса и адреналина ви, така че да наваксате с дела, които са изостанали във времето. В друг случай- в по- ярки краски набелязвате всичко, което препятства професионалната ви реализация, върхови постижения, финансово състояние. Ако в тези сектори от вашият живот предстоят промени или трябва да оставите нещо зад гърба си, сега ще получите подсказки в това направление, за да си направите равносметки, избор, вземете мерки… Подходящо време да се разграничите от хора и обстоятелства, които ви нанасят щети, дестабилизират материалното ви положение. Пазете се от повишение или необмислени разходи.

Водолей, Везни, Близнаци– днес често ще се оказвате в центъра от внимание, ще влияете силно на околните, възползвайте се по оптимален начин. Може да се превръщате в проводник на преобразования, ще определят емоционалния фон, както за вас, така и за другите. В последно време може да е ескалирало усещането, че важни за вас хора ви предизвикват, не се държат твърде толерантно, изпитват търпението ви. Сега ще имате възможност да превъртите евентуална и такава тенденция във ваша полза. Така и ще бъде, ако съответните контакти са преспективни. Ценете високо онези, които ви подкрепят, подават ви ръка, те може да се окажат ваши благодетели, защитници и то за дълъг период от време.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да наваксате с дела, които са изостанали във времето. Възможно е денят да е по-напрегнат, защото трябва да балансирате между текущи ангажименти и такива, които са лични, отклоняват вниманието ви и т.н.. Денят е подходящ да хармонизирате най-близките си отношения, в дома и семейството и не само. Също- да преговаряте за интересите си, да привлечете на ваша страна вид подкрепа, морална или финансова. Как се справяте с това ще бъде видно според реални действия на отсрещната страна. Чудесен признак ще е, ако днес преобладават печалбите, буквално и в по-широк смисъл, защото има на кого да разчитате…

Свързани новини

Дева бъдете внимателни към информацията, която ще получите, Стрелец днес трябва да сте готови за битка, ще имате спор с колеги в работата

bilyana

Принц Уилям силно се притеснява за Хари, че ще прекали с нападките

Regiona

Умните жени привличат мъже от тези 3 зодии

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.