Дневен хороскоп за 09 юли 2022г.

Луната в Скорпион ще продължи да отключва силни емоционални преживявания, които ще са повод за интуитивни прозрения, спонтанни реакции, попадане в непредвидими ситуации, понякога обрати, изненади…

Докато Луната е в Скорпион ние винаги попадаме в малки или по-сериозни кризисни моменти, които имат за цел да ни мобилизират, отворят към нови възможности, изкарат на повърхността нови качества или характеристики, които притежаваме, но иначе потискаме.

Можем да видим света около нас от един друг и невидим на пръв поглед ъгъл.

Луната в Скорпион предизвиква промени там, където те са необходими, а от нас зависи да ги канализираме в конструктивна посока.

Припомням, че силите на Скорпион могат да бъдат уникални, почти магически и пред тази мощ няма невъзможни неща. Но тя може да бъде и разрушителна, ако не умеем да се концентрираме върху важното, губим цели и не можем да проследяваме причини и последици обективно…

Ако денят е спокоен, успешен, това ще бъде отличен признак…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец- денят е доста емоционален за вас, не е изключено да имате предчувствия, да си правите равносметки, които се отнасят до миналото и съответно- на кого и в каква степен можете да разчитате. Денят е подходящ да се изчистите от хора и влияния, които ви дестабилизират и ви действат токсично, имат неблагоприятно въздействие върху чувството ви са сигурност. Ще имате достатъчно подсказки в това направление. Денят не протича по предварителен график, може да ескалират изненади, неочаквани ситуации, от които да се възползвате, да допуснете нещо различно, да се разделите от деструктивни влияния.

Телец, Дева, Козирог– денят е подходящ или изисква да стабилизирате, подобрите важни за вас връзки, партньорски отношения. Ако в миналото са се натрупали някакви недоразумения, сега те могат да ескалират. В оптимален случай- действате различно и получавате различен и по-добър резултат от преди. Може да изненадате отсрещната страна с вашата креативност, но и тя вас. Ако не гледате в една посока или не сте способни да откриете консенсус, който да ви обедини, да е полезен или радващ и за двамата, тогава днес рязко можете да скъсате връзки…Демонстрацията на загриженост, чувства- докосва отсрещната страна и се цени високо, възползвайте се, ако желаете.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е подходящ да защитите интересите си, може да попаднете в подобни ситуации, които изискват това. Като минимум си правите равносметки- кой ви нанася щети, на кого можете да разчитате и т.н. Денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях ще бъдат допълнителни, дори непредвидени, така че е хубаво да планиране на момента, за да не пропуснете някой позитиви, но и да сте адекватни на вид предизвикателства. Пазете се от недоразумения, които може да се отразят на най-близката среда, дома и семейството и т.н. Използвайте креативността си, гъвкавост и адаптивност, които винаги са ви били полезни, способни да превъртят всякакви предизвикателства в полза.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да се почувствате предизвикани да бъдете по-инициативни, мобилизирани, защото трябва да отговорите на повишени изисквания или вид предизвикателства от отсрещната страна. Добрата новина е, че вие влияете на тенденциите над обичайното, насочвате ги, определяте емоционалния фон и на околните. Не ви е лесно да прикривате или овладявате чувствата и отношението си и със съответните последици. Ако желаете, днес можете да оздравите важни за вас връзки, но може да се дистанцирате или направо да прекратите онези, които отчитате за ненадеждни. Интуицията ви е забележителна и верен ориентир, възползвайте се!

Свързани новини

Рецепта на деня: Домашна дебела пица

Regiona

Йосиф Сърчаджиев е приет по спешност в болница

Regiona

Ето какви ги е вършила Андреа като ученичка

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.