Дневен хороскоп за 09 декември 2021г.

Днес може да се разпиляваме в много посоки, защото обръщаме специално внимание на околните, те изискват това, определени реакции, например- може да ни провокират да защитаваме интересите си или пък- ще изискват вид подкрепа.

Не са изключени събития, които в по-ярки краски да покажат- на кого можем да разчитаме, кой допринася за чувството ни на щастие…

Ще има хора, които ще ни въодушевяват силно и могат да се превърнат в проводник на чувството ни нещастие или пък промени в определена посока.

Твърде вероятно е обаче, да има и такива, които ни дразнят и лесно могат да ни подтикнат да преминем определени граници на добрия тон.

При всички случаи общуването е много полезно, може да преобрази живота ни и ако се ориентираме към правилните лица, с които имаме общи интереси или гледаме в една посока, тогава днес можем да получим резултати, на които после ще разчитаме много дълъг период от време…

Доста интересен ден, изпълнен с ярки емоции, които се провокират при срещи и разговори, които са способни да внесат големи промени в бъдещи тенденции, определени връзки, позиции в колектив и т.н. От „ клечка може да стане мечка“, така че е хубаво да сме по-внимателни, за да не предизвикаме обратен от очаквания резултат да не се разминем с някой шансове, които ще застанат на пътя ни.

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да получите някакви големи новини, не е изключено да се появят хора, които да ви въодушевят, да се превърнат в проводник на вашето щастие. Хубаво време да преговаряте за интересите си, да заздравявате връзки- партньорски, лични или делови. Трябва само да внимавате огнени страсти и преувеличени преживявания да не ви подтикнат да преминете определени граници на добрия тон, така че да се предизвика обратен от очаквания резултат. Все пак може да ви се налага да защитавате интересите си, може да не са изключени и конфликти, препоръчително е да залагате на диалогичността, иначе- ефектът ще е непредвидим…

Телец, Дева, Козирог– денят е изпълнен с множество ангажименти, дори над средното ниво, случващото се днес може да има силно преобразуващ ефект върху вашия социален статус, репутация и т.н. От вас ще се изисква днес да балансирате между ваши и чужди интереси, да получите подкрепа от страна на хора, които могат да допринесат за благоденствието ви, дори и това да изисква известен компромис…. Ако действате по този начин, тогава днес може да спечелите нещо важно,да превъртите предизвикателства в полза и дори да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. Като минимум разбирате- до какви върхови постижения можете да се издигнете, кой допринася за вашето благоденствие, ще има такива, но също- кой може да се превърне в проводник на дестабилизация, напрежение, нежелани промени. Вие сте достатъчно практични, така че да съумявате да реагирате на провокации целесъобразно, да си изграждате стратегии, действайте по този начин и всичко ще е наред.

Водолей, Везни, Близнаци– инициативността ви днес е забележителна, а действията ви имат широко отражение. Днес ще проявявате по-голяма смелост, за да постигнете ваши високи и честолюбиви цели. Можете действително да преобразите бъдещи перспективи на развитие, да превъртите предизвикателства в полза или да защитите интересите си, да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго. Не е изключено да се наложи да преодолеете някаква трудност, която е в лицето на повишена конкуренция, понякога неразбиране от страна на важни за вас хора. Бъдете по-гъвкави в общуването, за да избегнете евентуални конфликти или напрежение, които могат да нанесат щети или да ви разминат с някои очаквания.

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да наваксате с дела, които са изостанали във времето. Същевременно пред вас се разкриват възможности, варианти, вид подкрепа, които могат да ви подействат обогатяващо.Някой от вас ще забележат, че пред тях се рагръщат допълнителни пътища за просперитет, осъществяване на цели и т.н. Ескалират силни емоционални преживявания, може да узнаете тайни, ако някой действа некоректно- реакцията ви ще е доста бурна. Преосмисляте връзки и може да оздравите онези, които си заслужават, но от други рязко да се дистанцирате, ако чутото, осъзнатото ви разочарова.

Свързани новини

Турска звезда с голям концерт в „Арена Армеец“

Regiona

Любопитни факти за жените и бирата

Regiona

Вальо Танев навръх рождения си ден: Загубих най-близкия си човек

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.