Дневен хороскоп за 09 декември 2020г.

Луната във Везни ще даде „въздух“ на огъня в Стрелец, значи- нашият ентусиазъм, инициативност, положителни настроения ще се разгоряват под въздействие- на общуване, по-висока социална активност, взаимодействие с околните- общо.

Традиционно през това време споделянето на идеи, действия в посока- сътрудничество, взаимопомощ носят най-много ползи и създават условия за осъществяване на желанията.

Докато Луната е във Везни- трудно се справяме индивидуално с определени и важни задачи. През това време и по различни поводи, повече от  всякога разбираме, че и „сам войнът е войн“, но е по-силен, когато има кой да го подкрепи. Липсата на подкрепа сега е като своеобразна спирачка, тази тенденция се ще усили утре и при конфликт на интереси, които са доста вероятни там, където имат почва, ще провокират „пожар от емоции“, конфликти и със съответните последици.

Онези, които заложат на диалогичността, справедливостта, като отчита своя и чужда гледна точка, на дипломатичната- ще се отпишат редки и доста вълнуващи шансове.

При Луна във Везни винаги разбираме в по-ярки краски кои са силните или слаби звена в наши връзки, лични или делови. Ако отношенията ви са хармонични- ще преживеете интересни и приятни моменти, може да получите полезна подкрепа.

Евентуално ескалиращо напрежение ще се усили и утре със съответните последици.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е интересен, ентусиазиращ, вероятно ще се появят хора, които ще повдигнат тонуса и настроението ви. Може да получите приятни или полезни предложения. Ако имате нужда, моментът е подходящ да потърсите вид помощ, да си сътрудничите, ще има кой да посрещне протегната ви ръка. В крайна сметка- високата социална активност, общуването с повече хора ще е повод да се отключват шансове. Денят е показателен за взаимоотношенията ви, чудесен признак е да се радвате на хармония…Ако има нещо, което действа зад гърба ви или го отчитате за извън контрола си, в друг случай-засяга близката ви среда, семейство и т.н., това ще бъде по-видно като първо-причина днес и утре, но аспектацията на звездите е такава, че ще имате достатъчно енергия, за да се справите, в повечето случаи действията ви ще бъдат „право в целта“, възползвайте се!

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продуктивен. Справяте се по-лесно с текущи ангажименти и можете да подействате позитивно на репутацията си или ако условията на труд го позволяват- да получите бонус, повишение…Звездите ви дават шанс да подобрите условията си на съществуване в дома и семейството, да откриете на кого да разчитате-общо. Същевременно ескалира и една паралелна тенденция, която днес и утре може да ви покаже вид некоректност от срана на някой личности, там, където я има…В друг случай това може да е конфликт на интереси, за които трябва да направите компромис, за да откриете варианти ,изходи и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността ви днес е много висока, мнозина се чувстват предимно в свои води, защото по-лесно влияят на хора и събития, оказват се в център на внимание и т.н. Това е позитивен ден за вас, който ви предоставя множество възможности, степента им в значима степен ще зависи от тенденции, които вече са зададени, но и към настоящия момент утвърждавате. Пик от събития, новини, анализи-днес и утре ще ви покажат до какво са довели минали ваши действия. Информационният поток ще ви носи ценно знание и нека то да ви порадва. Ескалират повишени разходи, ако са премислени-всичко е наред, все пак е препоръчително да се пазите от влияния, които могат да ви нанесат щети.

Риби, Рак, Скорпион– денят е благоприятен да балансирате, хармонизирате най-близката си среда на съществуване или може да възникне такава необходимост днес и утре. Не е изключено да възникнат обсъждания, които засягат финансовото ви състояние, но в частта- до колко можете да разчитате на важни за вас хора. Чудесен признак е днес да усетите полезна взаимо-помощ, сътрудничество, което ще ви подейства обогатяващо. Евентуален конфликт на интереси ще ви носи по-скоро загуби, така че е хубаво да избягвате подобни ситуации. Не е изключено и перманентно да възникват допълнителни, не планирани ангажименти, нека това да е повод да пренаредите приоритетите си така, че да не страда нито една сфера от живота ви- професионална, лична, здравна…

Свързани новини

Защо ви е необходим мощен компютър за игри?

vesito

Рецепта на деня: Лесни бадемови сладки с канела

Regiona

Хороскопът за днес

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.