Дневен хороскоп за 08 юни 2022г.

Луната транзитира през последните градуси на Дева, ще усили практичните настроения и съответни реакции- в пъти.

Мнозина ще действат, ще провеждат разговори, които ще защитят интересите им, а по-амбициозни личности- ще направят пробив в избрано от тях направление, ще се изкачат по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

Хубав ден да подействаме положително на здравето си, да посетим специалисти по интересуващия ни профил.

Високоефективен ден, когато сме мотивирани финансово.

В повечето случаи- ще можем да разчитаме на целесъобразност в определени и избрани инициативи.

Продължаваме да забелязваме, детайли, които до скоро са ни убягвали. Ако е имало някакви илюзии, измами, ще можем да ги идентифицираме с по-голяма лекота и това въздействие може да се окачестви като „момент на истината“, сблъсък с някаква реалност, тя може и да е позитивна или не чак толкова…позитивна, но почти задължително- оздравяваща, пречистваща, стабилизираща и ние можем да усетим тази тенденция като  „пречупваща“.

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста натоварен, но и високоефективен. Можете да отхвърлите доста дела, за които преди не вие достигало време или енергия. Можете да спечелите нещо важно за вас, да подействате позитивно на доходите си, ако условията на труд го позволяват или поне да се докажете, да утвърдите авторитета си и със съответните позитиви. Ако искате повишение, да смените работата си и т.н., подходящо е да направите подходящи стъпки- днес. Хубав ден да разрешите евентуални недоразумения. Получавате по-голяма яснота относно бъдещи перспективи на развитие, приоритетно- доходи, кариера,  след което ежедневието ви може да забързва или промени своя ритъм.

Телец, Дева, Козирог– доста позитивен за вас ден, всичко ви се получава с по-голяма лекота, можете да разчитате и на доза късмет. Близки до сърцето ви хора могат да ви зарадват или промени около тях – ще рефлектира или върху вас. Все пак, ако в миналото са се натрупали някакви недоразумения, сега можете да ги изчистите, ако това е възможно. Разделяте се с илюзии, там, където ги има, гледате на важни за вас хора- обективно, но и критично. Вие направлявате тенденциите, възползвайте се, можете да постигнете чудеса, всичко зависи от желания и т.н.

Близнаци, Везни, Близнаци– денят е подходящ да наваксате с дела, които са изостанали във времето, да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, да обърнете внимание на себе си, да се вслушвате ви интуицията си, да потърсите и откриете варианти, особено, ако се нуждаете от такива. Сега пред вас могат да се разкрият невидими до този момент възможности, но понякога и опасности, ако има такива. Все пак знанието винаги е сила, от която да се възползваме. Пазете се от повишени и неоправдани разходи или влияния, които могат да ви нанесат щети. По-лесно ще осъществявате намеренията си, ако не ги афиширате твърде. „Щастието обича тишината“, хубаво е да си изградите стратегия.  Някой от вас може да получат тайна или неочаквана подкрепа.

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да подобрите и хармонизирате партньорските си отношения. Може да проведете доста емоционални разговори, които да докоснат сърцето ви, може да узнаете тайни, а в някой случаи- отсрещната страна ще е като коректив, критичен, но и полезен. Ако забележите някаква слабост, отстранете я, ще имате такъв шанс, в повечето случаи. Ще можете да привлечете влиятелна личност на ваша страна, ако това ви интересува, да превъртите някой предизвикателства в полза, да наложите авторитета си в колектив. Вслушвайте се в другите, може да чуете нещо, което да има пречупващ ефект.

Свързани новини

Дневен хороскоп за 28 май 2022г.

vesito

За Овен, Лъв и Стрелец денят е доста приятен, ще получат интересни известия

vesito

Дневен хороскоп за 16 юни 2022г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.