Дневен хороскоп за 06 март 2021г.

Луната в Стрелец ще продължи да ни настройва на по-оптимистична или приключенска вълна, ще се зареждаме от своите контакти, като общуваме с хора, които са ни приятни, подкрепят честолюбивите ни планове, това могат да бъдат влиятелни личности, наши приятели също и т.н.

Трудно ще се задържаме на едно място, мнозина ще прекарат деня нетрадиционно като пътуват, прекарат повече време навън или се отдадат на хоби, нещо, което е зареждащо и извън рутината.

Все нещо може да възниква, което да обърква предварителни намерения, така че е по-подходящо да прекараме деня спонтанно…вероятно и така ще бъде в повечето случаи, но това ще действа тонизиращо, оздравително, може да се превърне в повод за неочаквана радост, шанс и т.н.

Повишеният обмен на информация ще ни дава яснота, ще разсейва съмнения там, където ги има, евентуални страхове и т.н.

Въпреки всичко, може да сме склонни леко да преувеличаваме всичко хубаво или лошо, така че трябва да внимаваме в каква посока накланяме везните.

В повечето случаи обаче, ще преобладават позитивните настроения и оценки, крайният резултат много ще зависи и определя от компанията, която ще предпочетем, също- дали са се натрупали в миналото някакви недоразумения, нещо недоизказано, скрито или ерозивно, което сега трябва да бъде изяснено. Днес можем да повлияем на всичко горе-изброено като заложим на една по-философска мисъл, също- не губим крайната си цел от поглед…

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес ще се отдадете повече на хоби, любими хора, вид приключения, които ви зареждат. Повечето от вас ще бъдат социално по-активни, така че няма да ви липсва компания, а общуването ще е повод за приятни емоции, получаване на ценна информация или пък изчистване на евентуални недоразумения. Припомням, че днес вие влияете подчертано на околните, така че от вас зависи в каква посока ще насочите тенденциите. Ако имате някакви съмнения, колебания или сте на своеобразен кръстопът- вие ще можете или ще трябва да изберете посоката. Денят предразполага към повишени разходи, които могат да бъдат за развлечения, любими хора, ако всичко е добре премислено, значи всичко е наред.

Телец, Дева, Козирог– звездите изискват днес да обърнете повече внимание на близките си, дома, семейството, да хармонизирате най-близката си среда или да наваксате с дела, които може да са били отлагани до този момент. Евентуални вложения, вид инвестиции в дома или любими хора- ще действат положително, оздравяващо и т.н. Все пак, ако между вас и важни за вас хора има недоразумения, то те ще бъдат по-видни от обикновено. Денят не е подходящ за разяснителни разговори, които по-скоро ще приличат малко на „развален телефон“, може едно да казвате, а друго да се разбира, както и обратното ще е валидно. Денят изисква адаптивност и може да тества тази ваша способност, когато става въпрос за връзки и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци– денят „осветява“ вашите партньорски отношения или други важи за вас връзки. Имате възможност да ги оздравите, можете да очаквате повече разбиране, подкрепа. Няма да ви липсва внимание, компания и денят за повечето от вас ще премине приятно, свежо, цветно и следствие на повишен обмен на информация, евентуални срещи или прекарване на деня навън- ще ви действат доста зареждащо. Все пак, трябва да се пазите от недоразумения по чисто финансови въпроси или пък ще ескалират равносметки по различни поводи- кой ви нанася щети, с кого имате общи интереси и гледате в една посока…Ако има нещо скрито, което ви влияе или ерозивно- днес може да бъде изяснено и отстранено, ако желаете, разбира се…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, можете да наваксате с дела, които сте отлагани до този момент, те може да са свързани с вашия дом, но не само. Все пак не са изключени и допълнителни задачи, които да объркват предварителните ви планове, да изискват да пренареждате приоритетите си по важност. Денят е подходящ да подействате положително на средата си на съществуване, да оздравите близки връзки. Също- да спечелите нещо ценно за вас, ако искате, ще намерите начин, дори и обходни пътища, варианти- към поставена цел. Повишени разходи също са доста вероятни, но те могат да бъдат неизбежни или полезни инвестиции…

Свързани новини

Бесен клиент буйства в магазин заради забележка за маска (ВИДЕО)

Regiona

Дневен хороскоп за 19 януари 2021г.

vesito

Хороскоп за 29 януари 2020. Хубав ден за две зодии

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.