Дневен хороскоп за 05 декември 2020г.

Луната е в Лъв, пробужда желанието за живот в един по-широк смисъл. Настроението, тонусът и борбените, възстановителни сили се покачват.

Днес всеки ще се стреми да си достави някакво удоволствие, да удовлетвори своя прищявка, да порадва сърцето си и това ще се случи чрез любимо занимание, хоби, близки до сърцето хора.

Онова, което желаем най-силно ще пали ентусиазма ни, ще ни подтиква към действие и по-висока инициативност.

Все пак, някой може да проявяват по-голяма капризност поради високо честолюбие или наранено его. Днес неустойчивото настроение ще се продуцира повече от всякога от липсата на достатъчно внимание, обич или пък /понякога/ следствие на нарцисизъм или егоизъм, там, където има почва изначално.

Ако „сърцето се храни с достатъчно обич“, а собственото самочувствие е на ниво, тогава всичко ще се нарежда прекрасно, човек ще се радва и на доза късмет, приятни, разнообразни, запомнящи се преживявания.

Не са изключени спонтанни или непредвидени разходи, в оптимален случай- инвестираме в себе си, в любими хора, в свое желание, което удовлетворяваме, всичко е добре премислено и е първоизточник на радост.

В друг случай- не бива да позволяваме чисто финансови приоритети да застават между нас и близките ни, а това също не е изключено.

Денят може да е изпълнен с множество изненади, да не протече по традиционен начин, но пък може да донесе разнообразие, тръпка, вълнение, възможност за вид обновяване…

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е чудесен да се разтоварите в приятна компания, да се отдадете на развлечения, хоби, онова, което сърцето ви желае. Тонусът и настроението ви са високи, често ще се оказвате в център от внимание и силно ще влияете на околните. Вие ще определяте „правилата на играта“ в повечето случаи и всичко ще ви се получава с по-голяма лекота. Въпреки всичко денят не протича по предварителен график, ескалират внезапни или непланирани ангажименти, които объркват предварителните ви планове, но може да се превърнат в повод за внезапни възможности, вид разнообразие и т.н. Не са изключени и непредвидени разходи, нека да бъдат и добре премислени.

Телец, Дева, Козирог– можете да подействате позитивно на атмосферата у дома, да се справите с домашни, битови, семейни приоритети. Ако в този сектор на живота ви съществува напрежение и разногласия, днес те ще се проявят в по-ярки краски ,за да вземете мерки. Различният подход винаги води до различни резултати и днес звездите ще ви подтикват да реагирате неспецифично, нека да е и с визия за по-далечното бъдеще, за да е всичко във ваша полза. В друг случай- може да анализирате миналото по различни поводи, да си правите равносметка на кого и в каква степен можете за разчитате, особено, ако част от обкръжението ви изненада…Не са изключени и вид прозрения, реални събития, които ще ви подтикнат да придадете нова стойност на важни за вас хора. Не е задължително това да е лошо, напротив. Иначе- ще търсите начин да освежите или подобрите отношенията си.

Водолей, Везни, Близнаци– информационният поток е много усилен, намират се хора, които ви подкрепят, повдигат тонуса и настроението ви, помагат ви да прекарате деня позитивно, бих казала-разнообразно. Няма да ви липсва внимание, подкрепа, особено, ако се нуждаете от такава. Получавате интересни, приятни идеи и предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете. Осветяват се партньорски отношения, важни за вас връзки и днес е подходящо за ги оздравите чрез разяснителни разговори, развлечения, мнозина ще прекарат деня точно така. Все пак навън може да се чувствате по-спокойни и добре, в дома ви не е изключено да ескалира леко напрежение, нека то да ви подскаже оздравителни промени, ако има нужда..Не е изключено да чуете, узнаете тайни, които ще ви помогнат да сте в час с някой скрити процеси или подробности, които сте пренебрегвали.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Отхвърляте дела, за които преди може да не ви е стигала енергия, мотивация и т.н. Подходящо време да се обсъждат финансови въпроси, да се вземат решения, които ще засегнат материалното ви състояние. Може да възникне необходимост за това и в повечето случаи ще се тълкува като шанс. Подходящо време да подействате позитивно на онова, което имате-общо, понякога и чрез подкрепа, одобрение, договорки и т.н. Но не всичко протича по предварителен график. Някой от вас могат да получат изненадващи известия, предложения, които да объркат предварителните им планове. Нека това да е повод за разкриване на варианти пред вас, размисъл- какво трябва да промените, за да се предпазите от евентуална бъдеща дестабилизация.

Свързани новини

Хороскопът за днес!

vesito

ТВ каки налазиха Хекимян (СНИМКИ)

Regiona

Подаръци, които биха вбесили жените

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.