Дневен хороскоп за 05 декември 2020г.

Луната е в Лъв, пробужда желанието за живот в един по-широк смисъл. Настроението, тонусът и борбените, възстановителни сили се покачват.

Днес всеки ще се стреми да си достави някакво удоволствие, да удовлетвори своя прищявка, да порадва сърцето си и това ще се случи чрез любимо занимание, хоби, близки до сърцето хора.

Онова, което желаем най-силно ще пали ентусиазма ни, ще ни подтиква към действие и по-висока инициативност.

Все пак, някой може да проявяват по-голяма капризност поради високо честолюбие или наранено его. Днес неустойчивото настроение ще се продуцира повече от всякога от липсата на достатъчно внимание, обич или пък /понякога/ следствие на нарцисизъм или егоизъм, там, където има почва изначално.

Ако „сърцето се храни с достатъчно обич“, а собственото самочувствие е на ниво, тогава всичко ще се нарежда прекрасно, човек ще се радва и на доза късмет, приятни, разнообразни, запомнящи се преживявания.

Не са изключени спонтанни или непредвидени разходи, в оптимален случай- инвестираме в себе си, в любими хора, в свое желание, което удовлетворяваме, всичко е добре премислено и е първоизточник на радост.

В друг случай- не бива да позволяваме чисто финансови приоритети да застават между нас и близките ни, а това също не е изключено.

Денят може да е изпълнен с множество изненади, да не протече по традиционен начин, но пък може да донесе разнообразие, тръпка, вълнение, възможност за вид обновяване…

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е чудесен да се разтоварите в приятна компания, да се отдадете на развлечения, хоби, онова, което сърцето ви желае. Тонусът и настроението ви са високи, често ще се оказвате в център от внимание и силно ще влияете на околните. Вие ще определяте „правилата на играта“ в повечето случаи и всичко ще ви се получава с по-голяма лекота. Въпреки всичко денят не протича по предварителен график, ескалират внезапни или непланирани ангажименти, които объркват предварителните ви планове, но може да се превърнат в повод за внезапни възможности, вид разнообразие и т.н. Не са изключени и непредвидени разходи, нека да бъдат и добре премислени.

Телец, Дева, Козирог– можете да подействате позитивно на атмосферата у дома, да се справите с домашни, битови, семейни приоритети. Ако в този сектор на живота ви съществува напрежение и разногласия, днес те ще се проявят в по-ярки краски ,за да вземете мерки. Различният подход винаги води до различни резултати и днес звездите ще ви подтикват да реагирате неспецифично, нека да е и с визия за по-далечното бъдеще, за да е всичко във ваша полза. В друг случай- може да анализирате миналото по различни поводи, да си правите равносметка на кого и в каква степен можете за разчитате, особено, ако част от обкръжението ви изненада…Не са изключени и вид прозрения, реални събития, които ще ви подтикнат да придадете нова стойност на важни за вас хора. Не е задължително това да е лошо, напротив. Иначе- ще търсите начин да освежите или подобрите отношенията си.

Водолей, Везни, Близнаци– информационният поток е много усилен, намират се хора, които ви подкрепят, повдигат тонуса и настроението ви, помагат ви да прекарате деня позитивно, бих казала-разнообразно. Няма да ви липсва внимание, подкрепа, особено, ако се нуждаете от такава. Получавате интересни, приятни идеи и предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете. Осветяват се партньорски отношения, важни за вас връзки и днес е подходящо за ги оздравите чрез разяснителни разговори, развлечения, мнозина ще прекарат деня точно така. Все пак навън може да се чувствате по-спокойни и добре, в дома ви не е изключено да ескалира леко напрежение, нека то да ви подскаже оздравителни промени, ако има нужда..Не е изключено да чуете, узнаете тайни, които ще ви помогнат да сте в час с някой скрити процеси или подробности, които сте пренебрегвали.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Отхвърляте дела, за които преди може да не ви е стигала енергия, мотивация и т.н. Подходящо време да се обсъждат финансови въпроси, да се вземат решения, които ще засегнат материалното ви състояние. Може да възникне необходимост за това и в повечето случаи ще се тълкува като шанс. Подходящо време да подействате позитивно на онова, което имате-общо, понякога и чрез подкрепа, одобрение, договорки и т.н. Но не всичко протича по предварителен график. Някой от вас могат да получат изненадващи известия, предложения, които да объркат предварителните им планове. Нека това да е повод за разкриване на варианти пред вас, размисъл- какво трябва да промените, за да се предпазите от евентуална бъдеща дестабилизация.

Свързани новини

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста ползотворен за вас

vesito

Луксът успокоявал Бонбонова

Regiona

Ето с какъв подарък Ники Михайлов изненада Николета за ЧРД (СНИМКА)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.