Дневен хороскоп за 05 август 2022г.

Овен, Лъв, Стрелец- денят е доста емоционален за вас, причините могат да бъдат в собствените ви преживявания, които са се натрупвали в душата и сега спонтанно излизат на повърхността и със съответните последици. Може да узнаете тайни или пък да попаднете в обстановка, която изисква да направите избор, дребни действия могат да имат широко отражение. Не е изключено да ви се налага да защитавате интересите си над обичайното.. Подходящо време да страните или да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които могат да ви нанесат щети.

Телец, Дева, Козирог– днес може да проведете доста емоционални разговори, част от които ще ви изненадват, ще наместват пластовете в вашите връзки, лични и делови. Вашите контакти днес могат да се преобразят в една или друга посока, а тя много зависи- какво вие искате, какво се е натрупало в миналото. В оптимален случай- разяснителни разговори ще снижат евентуално напрежение, ще подействат освежаващо и оздравяващо. Ако това е невъзможно, тогава спонтанно ще прекратите контакти и дори договори, които са изживели своето време. Промените могат да бъдат дълготрайни , с широко отражение, така че насочвайте внимателно.

Близнаци, Водолей, Везни- денят е изпълнен с доста ангажименти, може да възникват допълнителни такива, които да объркват предварителните ви планове или пък да внесат известно напрежение. В по ярки краски виждате всичко, което подпомага или препятства вашето кариерно развитие, влияе на финансовото ви състояние. Това е подходящо време да превъртите всички предизвикателства в полза… Ако са необходими промени на работното място, това ще бъде по-видно от обикновено и същевременно е подходящо точно сега да насочвате тенденциите.

Риби, Рак, Скорпион– днес спонтанно може да изкарате на повърхността всички емоции, които трупате в душата си, вероятно ще има и причина за това, да кажем- отсрещната страна ви предизвиква или самите вие искате да внесете някакви промени, така че да се чувствате по-удовлетворени, да разрешите спорни въпроси, неизяснени казуси и т.н. Влияете на тенденциите над средното ниво, както и на околните, така че сами може да се превърнете в проводник на преобразования с широко отражение, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Свързани новини

„Ергенът“ сподели по колко пъти прави секс

Regiona

Как да запазим по-дълго и как да обработваме листните зеленчуци преди да ги сготвим

Regiona

Дневен хороскоп за 07 юли 2021г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.