Дневен хороскоп за 04 август 2022г.

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да стигате до някакви интуитивни прозрения, които да ви подтикват да си „ сверите часовника с реалността“, ако това се налага. Ритъмът в ежедневието ви може да се промени, в друг случай- ескалират равносметки, анализи, които ви правят по-ефективни, способни да защитите интересите си, когато това се налага. Могат да възникнат някакви нови обстоятелства, все едно имате избор, слушайте се в интуицията си и ще изберете вярната посока, можете да направите пробив в избран от вас направление, а това да ви подейства обогатяващо.

Телец, Дева, Козирог- често ще се оказвате в център от внимание, може да проведете интересни, полезни, конструктивни разговори. Вашият начин на мислене и изразяване ще се промени, ако до скоро сте били склонни да съдържате част от вашите мисли или желания, то сега бързо всичко може да излезе на повърхността. Вие ще оказвате все по-значимо влияние на околните, може да ви се изяснят някакви спорни въпроси, истини, може да ви се наложи да вземете бързи решения и да проявявате висока социална активност през следващите около три седмици, а това може да ви изведе като лидери или да ви помогне да осъществите вашите намерения. Общуването ще се превръща в проводник на възможности.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен от множество ангажименти, може да ви се налага да балансирате повече между лични и служебни приоритети. В друг случай- съумявате да наваксате с изостанали дела, можете да осъществите ваше съкровено желание. Пред вас могат да се разкрият и някакви допълнителни възможности, които засега усещате, но ще се разрастват в бъдеще време. Навлизате в период, през който трябва да обръщате повече внимание на близките си, на семейството си или пък да намалите темпото, да намерите малко повече време и за почивка.

Риби, Рак, Скорпион- инициативността ви днес ще е доста висока, с по-голяма лекота ще постигате вашите желания и намерения, ще срещате вид подкрепа, ако се нуждаете от такава. Колкото сте по-дейни в избран от вас направление, толкова по-далеч можете да стигнете. Денят е подходящ за преговори, разяснителни разговори и т.н.. През следващите няколко седмици ще настъпят някои промени във вашите взаимоотношения, във вашето обкръжение ще се появи личност, която ще ви оказва силно въздействие, с която можете да си сътрудничите или да разнообразявате ежедневието си. Може да водите по-разгорещени дискуси, така че да укрепите връзки или да изчистите евентуални недоразумения, да стигнете до консенсус по важни въпроси… Ще имате такава възможност до 27-ми август, засега усещате първи сигнали в тази посока. Отсрещната страна може да ви изглежда по-критична понякога, но може да играе и ролята на верен, важен коректив.

Свързани новини

Дневен хороскоп за 03 март 2021г.

vesito

Рецепта на деня: Ябълкови тиганици

Regiona

Идеи за подарък за жена Стрелец

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.