Дневен хороскоп за 03 юли 2021г.

До 17 и 30 часа бг време Луната е в Овен и в последните градуси на този сектор  ще ни подтиква да действаме крайно, волево, безстрашно…

 

Мнозина ще проявяват забележителност  смелост и упоритост, борбеност и ако тази мощна енергия е канализирана в правилната посока, тогава тя задължително ще предизвика промени, които са значими и дълготрайни.

Ако не всичко е добре премислено или нямаме конкретна цел, тогава мнозина ще се въвличат в конфликтни ситуации, ще почувстват нервно напрежение, могат да действат спонтанно и необмислено, а крайният резултат да бъде по-скоро разрушителен.

Взаимодействието с влиятелни или власт-имащи личности  днес е не е твърде лесно, ескалира напрежение, въпрос на избор и стратегия е какъв подход ще изберем…

Денят може да е много продуктивен, но и разрушителен, енергията не е лесна, а по-скоро напрегната, както казах вече- ще имаме избор.  Луната навлиза в Телец късно вечерта, ще направи съжденията ни  по-практични, а това в известна степен ще снижи  градуса от напрежение през изминалите часове…

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес може да се почувствате предизвикани  да се доказвате, така че да защитите репутацията и интересите си, чисто финансови въпроси… Може да се чувствате предизвикани да действате така, че да спечелите нещо важно за вас или поне да се предпазите от загуби, буквално и в по-широк смисъл. Много е важно в този процес да имате ясна стратегия, крайна цел, към която сте се отправили, тогава почти нищо или никой няма да може да застане на пътя ви към успеха. Иначе- може да действате спонтанно, необмислено и да предизвикате по-скоро обратен ефект от очаквания, вид щети и т.н.  Важното е да сте внимателни и да помните, че днес над обичайното вие насочват и тенденциите, така че крайният резултат ще зависи предимно от собствения ви подход, вие ще сте в основата на една или друга проява, резултат икона все пак повишени разходи не са изключени, те могат да бъдат и полезни инвестиции. Част от ангажиментите ви напрягат, но и оформят нова перспектива в професионалната ви реализация.

Телец, Дева, Козирог–   денят може да е леко напрегнат, защото трябва да делегирате повече времето си между лични и служебни приоритети, защото трябва да наваксвате с натрупани и неразрешени казуси, понеже се налага да се съобразявате повече с другите, да бъдете по-адаптивни и т.н.. Препоръчително е днес да не  пресирате събитията,  ако имате възможност да си дадете и малко почивка, това ще бъде полезно или ще ви предпази от излишно напрежение, евентуални усложнения. Вечерта- все повече ще се чувствате в свои води, това може да е ваше лично усещане  или да е продуцирано от реални събития, например приятни известие предложения и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци–  почти през целия ден може да попадате под влияние на личности  или конкретен човек, който ви оказва значимо въздействие, в оптимален случай може да ви стимулира да действате и да се развивате в определена посока, но не е изключено и да ви напряга.  Много е важно- да не се предоверявате и да внимавате кого допускате до себе си, препоръчително е днес внимателно да избирате своята компания. Могат да ескалират разяснителни разговори, в тях да научите тайни, да идентифицирате скрити процеси, ако има такива. Знанието винаги е сила, от което можете да се възползвате, така че случващото се може да е за ваше добро  или да е повод да си сверите часовника  с хора, които влияят на бъдещето ви развитие. Осветяват се партньорските ви отношения  и днес е подходящо да изчистите недоразумения, ако има такива, избягвайте по-остри реакции или конфликтни ситуации, за да постигнете оздравителен ефект, а не нещо друго.

Риби, Рак, Риби-   денят може да е натоварен с ангажименти над средното ниво, полезно е внимателно да  пренареждате ангажиментите си, за да се предпазите и от евентуално  напрежение, понякога- попадане в конфликтни ситуации с хора, които влияят на благосъстоянието ви. Може да се налага да отговаряте на повишени изисквания, да сте под светлината на прожекторите, така че да сте изправени пред предизвикателството да получите вид одобрение от страна на хора, които ви влияят.  Днес можете да подействате на материалното си благосъстояние- целенасочено и като преследвате конкретна цел или поне се освободите от въздействия в лицето на конкретни хора или обстоятелства, които ви дестабилизират финансово.  Не са изключени конфликти на интереси, също- повишени разходи. Нека да бъдат  и  целесъобразни, пазете се от въздействия, които могат да ви нанесе щети, също- спонтанни или необмислени харчове…

Свързани новини

Рецепта на деня: Пилешки гърди с пюре от боб

Regiona

Качиха Мегз на Седемте рилски езера с шейна (СНИМКИ)

Regiona

Криско показа дъщеря си за пръв път (ВИДЕО)

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.