Дневен хороскоп за 03 декември 2020г.

Луната е в Рак, водим се основно от емоционалните си преживявания, реагираме инстинктивно, а не толкова логично. В повечето случаи обаче и ако се вслушваме в интуицията си- спонтанно ще привличаме онова, което най-силно желаем или ще намираме начини да го придобием.

Все пак звездите ни концентрират основно върху сърдечни връзки, лични въпроси, взаимоотношения в дома и семейството и точно на тези теми ще можем да въздействаме най-силно.

Други честолюбиви амбиции с кариерно развитие например- ще остават на заден план или няма да се развиват толкова гладко.

Денят в повечето случаи ще е спокоен, подходящ да удовлетворим своя прищявка или пък да стоплим сърцето на близък човек, да хармонизираме най-близката си среда на съществуване.

Все така видно е, ако държим на някого, обратното- липсата на чувства и привързаност също ще си личат…денят е много подходящ да видим истинското отношение на някой..

Подходящо е да се вслушваме във вътрешния си глас, мнозина ще имат предчувствие, много силни усещания, които не бива да пренебрегват, особено, ако нещо ги тревожи…

Вечерта са възможни ярки или показателни сънища.

Овен, Лъв, Стрелец– занимават ви лични приоритети, да кажем- отнасящи се до семейството, натрупани и неразрешени казуси от миналото, но влияещи на сигурността ви или онова, което имате-общо. Днес можете да получите спонтанна или неочаквана възможност за всичко горе-изброено и следствие на вид подкрепа, одобрение и т.н. Подходящо време за почивка, да намалите темпото, да хармонизирате и подобрите средата си на съществуване, може би да не пренебрегвате и здравето си. Мнозина се намират на житейски кръстопът, по чисто емоционални въпроси и интуицията ви ще ви покаже изход, варианти, може да имате предчувствия или да узнаете тайни, които допълнително ще ви насочат.

Телец, Дева, Козирог– водите много емоционални разговори, такива, които могат да докоснат сърцето ви. В друг случай- денят е особено подходящ да хармонизирате отношенията си, ще имате такава възможност, можете да чуете приятни предложения, известия…Мнозина ще чуят новини, които ще порадват сърцето им. Подходящо време да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки. Ако все пак някой контакти са по-скоро напрегнати, това ще е ясен признак за сериозни различия, които трудно ще се преодолеят.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста резултатен. Представяте се в отлична светлина на работното ви място, ако условията на труд го позволяват- получавате бонус, морално удовлетворение и т.н. Ако амбициите ви не са чак толкова големи, тогава денят е спокоен, справяте се отлично с текущи задачи. В друг случай- това е подходящо време да обърнете внимание и на себе си, на физическото си здраве. Може да пренаредите приоритетите си, така че да се освободите от дела, които само ви натоварват. Подходящо е да се вслушвате във физическото си състояние, инстинкти, вътрешен глас…

Риби, Рак, Скорпион– често се оказвате в център от събития, внимание, мнозина ще получат позитивни новини, предложения, които ще разнообразят или освежат ежедневието ви. Няма да ви липсва компания, също и подкрепа, особено, ако се нуждаете от такава. Вашата собствена повишена социална активност ще се превръща в повод за внезапни възможности, спонтанни шансове и т.н. Денят е позитивен, всичко ви се получава с по-голяма лекота. Ако нещо ви тревожи- потърсите първо-причините, вслушвайте се във вътрешния си глас, не го пренебрегвайте и ще намерите оптимално подходящ начин да се справите. Вечерта не са изключени показателни сънища.

Свързани новини

Идеалната температура на пране, която убива коронавируса

Regiona

Хороскоп за 04 декември 2019

Regiona

Перфектни в Инстаграм, нещастни в живота

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.