Дневен хороскоп за 02 декември 2021г.

Луната в Скорпион ще направи денят днес доста емоционален, изпълнен с изненади, неочаквани събития, а понякога и обрати. С Луна в Скорпион ние имаме възможност да надникнем отвъд видимото, така по-лесно можем да проследяваме причинно-следствени връзки и да ги насочваме стратегически в една по-подходяща за нас посока или поне да си даваме отговори, да научаваме истини, понякога и съвсем инстинктивно.

Дни преди Новолуние и със слънчево затъмнение- голяма част от събитията се движат повече по инерция, носят ценно знание или пък вид развръзки и нека те да ни порадват.

Според случващото се днес можем да придадем нова стойност на хора или обстоятелства, така че да преценим кое- колко струва и дали си заслужава цената…

Ще имаме достатъчно поводи за анализи в тази посока.

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, може да излиза извън обичайния ритъм, поради допълнителни задачи за изпълнение, неочаквани дела, хора или обстоятелства, които променят предварителните ви планове. В този смисъл е препоръчително да планувате на момента, за да не пропускате шансове, но и да се предпазват от евентуални предизвикателства. Днес по различни поводи може да се правите анализи от типа на- кой допринася за чувството ви на щастие или пък ви дестабилизира , нанася ви щети. Може да ви се налага да защитавате интересите си над средното ниво или е препоръчително да се пазите от спонтанни и необмислени харчове.

Телец, Дева, Козирог– звездите днес осветяват важни за вас връзки и партньорски отношения. Под влияние на случващото се вие може да преоцените някои контакти, вероятно и не без причина- някои от тях ще бъдат оздравени, но други могат да бъдат внезапно прекратени или ще минат на друго ниво. Информационният поток е много усилен, носи ви ценно знание, общуването е повод за изненади, но и варианти на развитие, ако се нуждаете от такива.

Везни, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, които по правило може да отхвърлите отлично и да спечелите от това, може да се докажете на работното място, да изпъкнете, да се изкачите по йерархичната стълбичка. Същевременно, ако има нещо което ви дестабилизира, действа зад гърба ви или трябва да оставите в миналото, да промените кардинално- това пак така ще бъде по-видно от обикновено и нека да се превърне в повод да превъртите някои предизвикателства в полза…

Риби, Рак, Скорпион– днес оказвате силно влияние на околните, инициативността ви е много висока, това е сила, но и отговорност. Сами може да предизвикате ситуации, в които има обрати, внезапни възходи, посоката много ще зависи от това- какво се е натрупало вече в миналото, също- в каква посока насочвате тази мощна енергия, кого допускате до себе си , на кого се доверявате.. Защото ще има хора, които ви подкрепят, но и такива, които ще действат против вашите желания или очаквания. Като минимум ще погледнете на обкръжението си от още един ъгъл и ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате…

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Овните да си дадат заслужена почивка, Телците да не се вживяват в семейни разправии

vesito

Диетата на балерините върши чудеса

Regiona

Дневен хороскоп за 31 май 2022г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.