Дневен хороскоп за 02 декември 2020г.

Луната в Рак ще оцвети деня ни в по-ярки емоционални краски. Традиционно през това време нашите инстинкти се изострят и ние действаме по-скоро според вътрешния си глас и усещания, а не толкова- рационални съждения.

Ще се стремим да защитим интересите си, своите собствени и тези на близките ни по различни поводи…Ще бъдем спонтанни, но и доста креативни в това направление.

Денят предразполага към креативни идеи, начини, които ще имат позитивен ефект върху благосъстоянието ни.

Появява се възможност са скрепим близки отношения, приоритетно в дома и семейството, да хармонизираме средата си на съществуване, например като закупим вещи…Хубавата храна традиционно има преувеличено и благоприятно въздействие върху настроението и не само.

Ако обстановката у дома е топла, това е отличен признак, че всичко е наред у дома, иначе- това е благоприятен момент да изчистим евентуални недоразумения, да се справим с битови въпроси и т.н.

Ако държим на някого- това ще бъде особено видно, можем да разчитаме на неподправена откровеност и от отсрещната страна, в повечето случаи- истинските емоции трудно ще се прикриват.

Меркурий вече транзитира през Стрелец и ще остане в този сектор до 20 декември. Докато Меркурий е в Стрелец- начинът ни на мислене ще е свързан повече с шансове, които забелязваме, вид ентусиазъм, позитивни оценки, а не обратното. Често в такива периоди изглежда, че почти всичко е възможно, ставаме по-смели в мислите и идеите си…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, занимават ви лични въпроси, понякога свързани с дома и семейството, но не само, може да е друго, което се е натрупало във времето. Каквото и да е, днес имате шанс да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, също- да спечелите нещо материално или като морално удовлетворение следствие на подкрепа, от страна на хора, които влияят на благоденствието ви. Денят е натоварен с ангажименти, може извънредни, допълнителни, но отчитащи се повече като шанс…

Телец, Дева, Козирог– звездите осветяват важни за вас връзки и информационният поток е доста усилен, носи ви изненади и нека те да ви зарадват. В повечето случаи ескалират възможности да подобрите и освежите вашите взаимоотношения, ако има някакви недоразумения да ги разясните. Може да получите внезапни и подкрепящи ви предложения…Вашата собствена и по-висока социална активност също ще е доста полезна, ще е повод за внезапни възможности, подкрепа и т.н. Ако някой ваши контакти не се развиват точно така, както искате, очаквате, значи- звездите ви показват какво трябва да обновите в тях, за да не ги скъсате, ако това е възможно разбира се, не са преминати граници и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с доста ангажименти, но и резултатен, даващ ви възможност да се докажете на работното място, ако условията на труд го позволяват- да извоювате по-добри позиции. Благоприятен ден да спечелите нещо, да подействате позитивно на доходите си. Звездите все пак ще ви покажат- какво трябва да обновите, промените на работното си място, за да прогресирате. Ако са необходими вид реформи или те предстоят- ще получите подсказки. В друг случай- пренареждате приоритетите си, освобождавате се от онова, което ви пречи, ежедневието ви придобива друг ритъм…Хубав ден да обърнете внимание на здравето си..

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес може да е много висока, инстинктивно надушвате възможности и се възползвате от тях. Но ако има опасности по пътя ви, те също ще бъдат по-видни, но днес ще разполагате с достатъчно енергия и креативност, за да се справите. Често сте в център от внимание, събития, получавате интересни известия, предложения или самите вие чрез собствените ви действия се превръщате в проводник на възможности. Денят е подходящ да преговаряте за интересите си, да укрепвате връзки, да ги обновявате…Според чутото или текущи задачи- мнозина ке реагират точно така.

Свързани новини

9 неща, които трябва веднага да изхвърлите от банята

Regiona

Майка откри сина си, отнесен преди 16 години от цунами

Regiona

Райна Налджиева се изчистила от коронавирус шест дни преди раждането на близнаците си

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.