Дневен хороскоп! Водолей чувствата са вашата емоционална опора, Лъв дайте си малко време и още…

Хороскоп Овен

Осъзнайте собствената си вътрешна значимост и всичко ще си дойде на мястото. Осъзнайте баланса между вашите материални и духовни ценности и намерете удовлетворение.

Хороскоп Телец

Как ви вижда светът и вие ли сте наистина този образ? Дайте си сметка какво искате и защо именно ви е то. Какви са вътрешните ви мотиви за едно или друго искане. Май доста от нещата ще отпаднат от само себе си.

Хороскоп Близнаци

Трудно ще намирате нормално обяснение за нещата, които ви се случват днес. Може би ще трябва да потърсите някое странно свръхестествено тълкуване. А дали не е най-добре просто да поблагодарите за урока и да продължите напред?

Хороскоп Рак

Вашите надежди, желания, стремежи, очаквания откриват пред вас нови възможности и именно така градите бъдещето си, подобрявате живота си и заемате своето собствено уникално място.

Хороскоп Лъв

Времето може да е наш приятел или враг зависи от собственото ни възприятие за него. Казват, че времето лекува, но именно чрез него ние успяваме да се научим да разбираме по-добре себе си и другите. Затова – дайте си малко време.

Хороскоп Дева

Учете се да чувствате и да гледате на света по новому. Тръгнете надалеч и погледайте как живеят другите хора. Бъдете отворени да споделяте, да научавате и да давате и така ще получите много повече от това, което вие сте вложили.

Хороскоп Везни

Обърнете внимание какви обстоятелства създавате в желанието си да контролирате чувствата на някой друг. Дали имате право да го правите и каква е цената за това. Помислете по този въпрос.

Хороскоп Скорпион

Време е да разпределите справедливо задълженията не само в работата, но и у дома. Всекиму според способностите, всекиму според труда, има истина в този марксистки принцип, извлечете есенцията му.

Хороскоп Стрелец

Дори и най-малката капчица неувереност в себе си дава голямо отражение върху здравето ви. Страха от неадекватна реакция може да провокира бурен отговор от страна на нервната ви система.

Хороскоп Козирог

Учете се как да използвате талантите си, така че да бъдете полезни и за себе си, и за другите. Чрез усъвършенстване ставате по-зрели и по-уверени.

Хороскоп Водолей

Положете повече усилия, ако искате да сте полезни и за хората около вас. Покажете им грижата и вниманието си. Чувствата са вашата емоционална опора.

Хороскоп Риби

Ден за комуникации и сътрудничество. Подходящ момент да сключвате договори. Всъщност, за да приемете или да отхвърлите нещо в живота си, трябва да се ръководите само от няколко базови принципа. Може би най-важният от тях е да бъдете верни на себе си.

Свързани новини

Водолей ще имате желание да смените обстановката, да започнете нещо ново, Везни обръщайте по-малко внимание на това какво говорят хората

bilyana

ДЕПУТАТКА ИЛИ ПЛЕЙМЕЙТКА: Нона Йотова с повече селфита, отколкото изказвания за 4 години в парламента! Лапа тлъста заплата, за да се щрака със скъпи костюмчета (СНИМКИ)

Regiona

Магически храни срещу настинка и грип

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.