Дневен хорокоп за 16 октомври 2021г.

Докато Луната е в Риби ние сме настроени по-скоро на вълна- ,почивка и релакс , отколкото някакви активни занимания.

Последните могат да се сведат само до онези задължения, които са задължителни или пък носят някакво удоволствие.

Вероятно дамите ще намират начин да избягат от рутината, особено през втората част на деня и вечерта. Същевременно, ако се е натрупало някакво недоволство към любими хора или не всичко се развива точно така, както желаем, тогава това ще се превърне в проводник на разяснителни разговори, в които можем да чуем думи или да забележим факти, които ни влияят но са убягвали от погледа ни и сега изплуват на повърхността.

Докато Луната е в Риби не е препоръчително да се натоварваме твърде, тонусът често не е твърде висок. Ако се движим по течението някой спонтанни шансове ще застават на пътя ни, ако се движим срещу него- едва ли ще стигнем далеч.

Интуицията традиционно през това време е много силна, така че може да имаме предчувствия, а вечерта- показателни сънища…

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– днес повечето от вас ще предпочитат да прекарат деня по-нетрадиционно, като се отдадете на почивка и удовлетворите някаква своя прищявка. Ако имате скрити желания, сега може да ги последвате и да ги удовлетворите, но ако в душата ви се е насъбрало вид недоволства или неудовлетворение, тогава то също може да изплува на повърхността и съответните последици. Следобед и вечерта се пазете от евентуални недоразумения с най-близкото ви обкръжение…

Телец, Дева, Козирог- днес може да проведете доста емоционални разговори или все ще се намери някой, който да докосне сърцето ви. Част от чутото ще изчисти евентуални недоразумения, ще допринесе за заздравяването на важни за вас отношения. Но ако има нещо скрито, което влияе на връзките ви, то днес ще изплува на повърхността, така че може да узнаете тайни и да вземете съответни мерки…. Ежедневието е леко напрегнато, хубаво е да не се претоварвате.

Водолей, Везни, Близнаци– възникват задачи, които трябва да отхвърлите и които могат да изведат ежедневието ви извън обичайна, традиционен ритъм. Част от задълженията ще хармонизират и подобрят най-близката ви среда, но ако между вас и важни за вас хора са се натрупали недоразумения, те ще се проявят в следобедните часове и вечерта. Проследете причинно-следствени връзки, за да се справите най-добре с подобни предизвикателства, ако възникнат такива. В друг случай прекарвате чудесен ден, но може да ви се наложи да харчите повече или над обичайното за любими хора, за развлечения и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание, вие ще определяте емоционалния фон на околните, интуитивно ще усещате най-верния подход към другите, също- на кого и в каква степен можете да разчитате. Може да ви се налага да се травяте със задачи, които не са ви твърде по вкуса, да защитавате интересите си, някой от вас може да се чувстват предизвикани, а това може да внесе леко напрежение в следобедните часове или вечерта…Едва ли ще бъде нещо сериозно, но все пак вие ще определяте тона…

Свързани новини

Водолей, Везни, Близнаци – това новолуние акцентира върху партньорски отношения

vesito

Любимият ви коледен десерт издава какви мъже харесвате

Regiona

Ето къде пенсионерите живеят най-добре

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.