Депутатът Богдан Боцев дари средства, оборудване и консумативи на МБАЛ „Иван Скендеров“

Депутатът Богдан Боцев от БСП дари средства, оборудване и консумативи на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев. Той обеща, че ще прави дарения всеки месец докато бъде нормализирана ситуацията и страната ни се изчисти от заразата. По този начин Богдан Боцев дава своя принос за подпомагане борбата с коронавируса в неговия регион.

„ В трудната ситуация в която се намираме, всеки един от нас трябва да помогне по начина, по който може. Вярвам, че само така можем да се справим! Сега е време да покажем, че можем да бъдем полезни по един или друг начин на себе си, на близките си, на приятелите си, на обществото като цяло. Това което аз мога да направя е да даря средства, оборудване и консумативи за болницата”, коментира Богдан Боцев

Преди две седмици той е направил дарение от 1000 лв. в помощ на МБАЛ Иван Скендеров“ Гоце Делчев за борба с коронавируса. Днес дари три броя пулсоксиметри на инфекциознно отделение, които ще спомогнат за бързото диагностициране на задълбочаваща се дихателна недостатъчност.

„От тук нататък, докато бъде нормализирана ситуацията и страната ни се изчисти от тази зараза, ще дарявам всеки месец средства, оборудване и консумативи за да подпомогна борбата с коронавируса в нашия регион. Вярвам, че само заедно и с общи усилия ще се справим”, добави още депутатът от БСП.

 

Свързани новини

Близки фирми до Томов и Камбитов напъват да спечелят 1.2 млн.лв. от депото

vesito

Шоу! Абитуриентите от 12 б на ПМГ Благоевград поеха по пътя на живота с червен автобус тип кабрио

vesito

Пред ВКС застават четирима младежи, оправдани за взрива пред „Евророма“ в Сандански

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.