Део със скандално признание – похарчил 160 хил. лева за наркотици

Део направи скандално признание, свързано с миналото му. Звездният телевизионен водещ разкрива, че е прахосал 160 000 лева за наркотици в автобиографичния си стендъп спектакъл „Как се стигна дотук!?“, съобщи woman.bg. В авторския моноспектакъл Деян Славчев, както е истинското име на бившия барман, откровено споделя за успехите и провалите, за загубите и победите, за битките си, които е водил с вече преодолените зависимости.

„На седмица харчех около 300 лева за материал. Понякога бяха повече, понякога по-малко, защото и приятели черпеха, но средно по 300 кинта. Една година има 52 седмици, което прави 15 600 лева. Толкова съм давал на година за бело. В продължение на 10 години бях зависим и сега ми става лошо като сметна, че съм похарчил 156 000 лева за кокаин. Та толкова струва къщата, която си направихме с жена ми Мариана и ще я изплащам в продължение на 12 години!“, прави равносметка за миналите си житейски прегрешения Део, който днес искрено съжалява за похарчените хиляди левове за дрога и води порядъчен живот на влюбен в семейството си баща и съпруг.

Първата му среща с наркотиците се случва по време на барманския му период, когато приятел му дава хапче, което да го зареди със сили по време на 24-часовите смени. „Веднага ми даде пауър. Бях като пружинка. За секунди носех кафета, шотове, питиета. Хареса ми адреналина, но после бях като ударен с мокър парцал“, признава днес русокосия симпатяга. Въпреки това той отново посяга към същото хапче и така докато не се увлича по стимулантите, които му създават лъжовна илюзия.

„Всеки може да си разбие мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път – Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други. Започнах в боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, така започна измъкването ми. Когато се закачиш към спорта, химически той ти дава същия адреналин, същите „екстри“, и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това промених средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки. Друг момент е Зорница-София, която ме избра за филма си „Прогноза“ и ме заведе на остров Гьокчеада. Там влязох в сърф училището на Кирил Стойнов заедно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане“, разказва 46-годишният блондин.

Део продължава разказа си, като признава, че пътят не е бил никак лесен и безпрепятствен, но отбелязва, че след като той е успял, значи могат и други. Според него тайната се крие в това да се откъснеш изцяло от „вредната“ среда и да се обградиш с нови хора, които са далеч от пороците. За него от ключово значение е и спортът. „Всеки човек оставя нещо след себе си. Потърсих с какво аз ще остана във вестниците и открих, че съм първият известен българин, който е хващан с наркотици. Бях изловен от Първо районно, излязох и на 1-ва стр. на вестниците. Това беше най-тежкият ми период – в началото на известността. Тогава правех „Джубокс“. После ме сложиха за втори път на корицата на „Егоист“. Бях първата субкултурна личност, както каза Нойзи (един от създателите на списанието – Ивайло Цветков), която е хваната с наркотик. Бях в едно заведение, там ме хванаха. На Явор Бахаров му трябваха 20 години, за да ме настигне, но, брат, аз съм първият!“, признава със смях Део, припомняйки си за миналите си неволи през призмата на времето и опита.

„В момента, в който ти решиш, че трябва да се бориш, само тогава успяваш. Каквото и да ти говорят роднини, приятели, ако не вземеш ти това решение, няма как да стане“, разкрива Деян, тайната за спасението от дрогата.

Представяйки спектакъла си, от сцената на столичен клуб в Студентски град, водещият на „Спорт тото“ заяви откровено пред публиката, че не е водил предаване или церемония по връчване на награди, без преди това да си е „взел дозата“. Това е било години наред, но преди да се осъзнае и сам да реши да се измъкне от лапите на вредните субстанции. На тях Славчев дължи и многото си развалени зъби, който денталната му лекарка едва успяла да спаси. Случайно или не, но точно в нощен клуб Део среща любовта на живота си, както сам я нарича. Мариана е сервитьорка във Варна и щом я вижда, блондинът веднага си я харесва и я кани да снимат заедно клип. В началото ги събира това, че и двамата имат тежки периоди в живота и лека-полека се преоткриват. Около месец тв водещият постоянно пътува за кратко до Варна. След това Мариана идва да живее в при него София и бързо забременява с първия им син Борислав, който вече е на 5 години и половина, а малкият им син Теодор е почти на 2 годинки.

Део и Мариана си казват „Да“ в годината след раждането на първото си дете – на 23 септември 2017 г., а сватбеното им празненство беше през октомври. Двамата постоянно споделят фотоси на щастливото си 4-членно семейство, което живее в къща в град Годеч. Тв водещият споделя, че има всичко, никога не гледа новините по телевизията. „Аз съм спокоен и живея извън столицата, щастлив съм“, допълва Део и признава, че вече е напълно нов човек. След спирането на наркотиците, от 4 години не пие и алкохол, като е отдаден на природосъобразен начин на живот. Причината за тоталната промяна е съпругата му Мариана, заради която не близва вече и капка спиртни напитки. 46-годишният блондин определя живота си като история за един сервитьор, който с много късмет, добронамереност и търпение е успял да стигне дотук. „Лично решение може да обърне монетата. В момента преживявам нещо като личен happy end“, заключава с усмивка Део.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Основни правила относно поведението на гостите на една сватба

Regiona

Защо трябва да носим часовник? Ето няколко причини

vesito

Везни ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери, Близнаци бъдете готови да приемете новото положение на нещата

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.