Дева единство, творчество и красота са думте за вас днес, Стрелец правете каквото трябва, пък да става каквото ще

Хороскоп Овен

Околните ще имат нужда от вашата мъдрост и знания, така че не бъдете скъперници, а сътрудници. Хубаво е да вдите колко ценни могат да се окажат нещата, с които разполагате.

Хороскоп Телец

Ще гледате отвисоко, ще виждате надалеко. Хубав ден за разходки и най-вече за философски разсъждения. Късметът е с вас, но дали му позволявате да влезе в живота ви?

Хороскоп Близнаци

Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

Хороскоп Рак

Светът или голяма част от него са другите. От вашето поведение зависи и това на околните така че, ако има затруднения – погледнете в себе си. Все пак светът не се върти около вас.

Хороскоп Лъв

Ден да пречистите и преподредите себе си душевно и физически. Малко дихателни практики са чудесното средство да накарате ума си да се успокои. Една разходка е най-добрия начин за това.

Хороскоп Дева

Единство, творчество и красота днес са думте за вас, приложете ги на практика. Намерете съмишленици, бъдете креативни, предложете награда.

Хороскоп Везни

Има някои неизяснени отношения, които искате или не ще трябва да разрешите днес. Не действайте пристрастно, защото вечерта ще се терзаете за онова, което не сте направили, защото съзнанието ви е било замъглено.

Хороскоп Скорпион

Околните силно ще ви дразнят, а май причината е във вас самите. Опитайте да сте малко по-сериозни, не се шегувайте с всичко и всички. Забравете критиките и поученията поне за момент.

Хороскоп Стрелец

Не съсипвайте сутринта си заради нечии чужди грешки и съмнения. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще. И не бъдете прекалено сериозни.

Хороскоп Козирог

През първата половина на деня ще имате шанс да проявите своята изобретателност и находчивост, така че не го пропускайте, защото по-късно ще се появят пречки от най-различен характер.

Хороскоп Водолей

Малко разсеяни, малко реещи се, много мечтателни и най-вече летни и стремящи се към свобода сте днес, но намерете нещо, което да ви заземява, пък било то и вкусна храна. И не прекалявайте.

Хороскоп Риби

Ще имате нужда от огромна глътка свобода. Тук е въпросът какво е за вас свободата – дали е да си правите каквото си искате или е онова усещане, което ви дава умението да поемете лична отговорност за нещата, които се случват в живота ви.

Свързани новини

Как да скъсам с мъж Везни?

Regiona

13 навика, които погрешно се считат за безобидни за здравето

Regiona

Хороскопът за днес!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.