Датата ви на раждане разкрива огромна тайна

Нумерологията е наука, която може да разкрие страшно много както за вас, характера ви, така и за бъдещето и това, което очаква вас и близките ви. Тя се използва от хиляди години в търсене значението на великия космически замисъл.

Във вашия личен нумерологичен доклад най-важно е т.нар. Число на живота. То има най-голям дял в определяне посоката на живота ви.

Числото на живота се извлича от рождената ви дата и до голяма степен определя вашия набор от умения и способности, негативните проявления, които трябва да балансирате и дори мотивацията и целта на живота ви.

Ако сте родени на 1, 10, 19, 27:

Имате всички качества на лидер. Винаги се опитвате да завършите започнатото докрай и използвате всичко позволено и дори забранено. Вие сте инициативни. Имате чудесен бизнес нюх и може да постигнете големи успехи, ако се доверявате по-често на интуицията си.

Ако имате рожден ден на 2, 11, 20, 28:

Вие сте сдържани и уравновесени. Опитвате се да решавате конфликтите мирно, търсейки изгода за всички страни в спора. Понякога се случва да сте в конфликт със самите себе си.

Ако рожденият ви ден е на 3, 12, 21, 30:

Всичко ви се отдава с лекота. Схватливи сте. Правите без напрежение всичко, с което се захванете. Имате таланти в различни области. Все пак обаче, сте хора, които търсят подкрепата на околните, когато предприемат нещо. Живейте за момента и не мислете толкова много за мнението на околните.

Ако имате рожден ден на 4, 13, 22, 31

Опитвате се да не поемате излишни рискове и внимателно проучвате всичките си опции, преди да вземете решение. Премисляте достатъчно внимателно всяка ситуация и я гледате от различни ъгли. Трудите се упорито и сте постоянни, когато имате поставена цел.

Ако имате рожден ден на 5, 14, 23

Обичате непознатото и новото. Кипите от ентусиазъм и лесно може да се вдъхновявате за нови начинания. Не обичате да седите на едно място.

Където и да отидете се чувствате уютно и спокойно. Пътуванията ви зареждат с огромна енергия.

Ако сте родени на 6, 15, 24:

Много сте искрени и откровени. Надеждни приятели сте и на вас може да се разчита. Вие сте отговорни относно нещата, с които се захващате. Имате високи цели. Способни сте да загърбите емоциите в името на успеха. Понякога оставяте впечатление, че сте лицемери.

Ако имате рожден ден на 7, 16, 25:

Вие сте много креативни личности и полагате много усилия, за да успеете в желаната сфера. На някои хора може да им се струвате странни птици. У вас дреме душа на истински поет. Вашата интуиция и въображение са много добре развити. В бъдеще имате всички шансове да станете музикант, художник, поет или някакъв творец.

Ако имате рожден ден на 8, 17, 26:

Вие имате страхотен бизнес нюх. Няма нещо, което да ви плаши. Приключенски настроен сте. Лесно преминавате над всички препятствия и сте много трудолюбиви. Имате качества за лидер и може да ръководите екип.

Ако рожденият ви ден е на 9, 18, 27:

Вие сте много ерудирани. Нещо постоянно ви влече към изкуството. Артистични сте. Жънете успехи в нещата, с които сте решили да се занимавате. Понякога не постигате бързо това, което искате, но пък винаги непоколебимо вървите към целта, докато не я стигнете. Опитайте се да разкривате повече от талантите си.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

В ОЧАКВАНЕ НА ЩАСТИЕТО: Луиза Григорова купи креватче на бебето (СНИМКА)

Regiona

Рецепта на деня: Горещ шоколад с червено вино

Regiona

Хороскоп за 20 май

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.