Дама, ландшафтен архитект, поема озеленяването в община Благоевград

За първи път в администрацията на община Благоевград е назначен ландшафтен архитект. Това е Венелина Стефанова, която попълни състава на дирекция „Екология и чиста среда“. Тя ще поеме  цялостната концепция за озеленяването на града. „Такива специалисти много трудно се намират и се радвам, че дирекцията вече се окомлектова“, коментира назначението й кметът Илко Стоянов.

Ново попълнение на екипа му е и бившият шеф на ДАНС – Благоевград Бойко Начев, който оглави новата дирекция „Административно обслужване“. Това е вторият шеф на ДАНС в състава на администрацията на Стоянов след Иван Кайнакчиев, който бе назначен на позицията гл. специалист отбранително-мобилизационна подготовка.

В инспектората към еко дирекцията пък е върнат Антон Ковачев, който бе в звеното по ред и сигурност по времето, когато го оглавяваше Кирил Манов, но бе отстранен от работа от бившия градоначалник Румен Томов.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

ЮЗДП дари 50 000 лева за борбата срещу коронавируса

desi

Затоплянето в Благоевград продължава, от сряда отново валежи

vesito

Синът на благоевградчанката Алекс Петканова днес е рожденик!

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.