Дават стипендия „Кирил Десподов“ в Кресна

Кирил Десподов не е забравил откъде е тръгнал. Футболистът на Лудогорец и трикратен Футболист №1 на България отново е готов да помага в родния Кресна. Този път на отличник от училище „Св. Паисий Хилендарски“ в родния му град.

„Уважаеми родители, скъпи ученици! За поредна година през месец май ще бъдат отличени ученици на годината, ще бъде връчена и „Паисиева награда“ по утвърдени критерии и за първа година ще бъде връчена стипендия „Кирил Десподов“, основана лично от него.

Тя ще бъде връчена на ученик, отговарящ на критерии: отличен успех, постигнати резултати на състезания и олимпиади, добро поведение, без наложени санкции и отсъствия по неуважителни причини.

При повече от един ученик отговарящ на тези критерии, те ще имат възможност да напишат мотивационно писмо до него, което ще бъде и решаващо при избора“, пишат от училището.

Източник: Спортал

Свързани новини

Кметът Илко Стоянов се срещна с Неговo Превъзходителство Султан Рашид Алкайтуб Алнуайми, посланик на Обединените арабски емирства в България

vesito

Обезопасен е пропадналият участък от пътя до село Места

vesito

Промоцинална цена за лифта на Картала

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.