Голата кандидат-кметица на Момин проход написа книга

Провокативната кандидат-кметицата от Момин проход Диана Габровска издаде първата си книга, озаглавена „Аз, грешницата“. В четивото тя разказва за голите си снимки, които сринаха шансовете ѝ да управлява родния си град на кметските избори през 2019 г., пише Флагман.

“Отне ми време да реша дали искам да разкрия себе си, такава каквато съм, а не такава – каквато ме видя цяла България. Това е книга, която описва през какво преминава една обикновена жена, сблъскала се със съдбата да бъде “грешна”. Книга, която разкрива как въпреки всичко и всички – тя се справя. И се справя сама, защото всички, освен най-близките, са я напуснали. Уплашили са се. Много често хората казват, че трябва да отстояваме себе си. Разликата е между думи и действия”, казва Диана.

С голямо удоволствие ви представям моята книга “Аз, грешницата”…❤️📖🖋 …Очаквайте я съвсем скоро!⏳⏳⏳

Публикувахте от Диана Габровска в Събота, 27 март 2021 г.

Самият Любен Дилов-син откровено споделя: “Това е находчив, честен, болезнен репортаж за баналното зло, което причиняваме. И той е отчайващо депресиращ, ако имаме силата да си признаем, че всички сме такива… В същото време, той е вдъхновяващо доказателство, че няма унижение, което да не може да се превърне в победа и няма болка, от която да не става вълнуващо изкуство.”

Публикувахте от Диана Габровска в Събота, 27 март 2021 г.

Източник: fakti.bg

Свързани новини

Астропрогноза: Овен – труден ден, Рак – добро самочувствие

vesito

Рецепта на деня: Шарена пита за Благовещение

Regiona

Коя книга чете Преслава?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.