Гешев е уличен да си чати с „пиара на Бойко“ в правната комисия

Депутатите Явор Божанков (БСП) и Николай Хаджигенов (ИБГНИ) разпространиха снимка, за която твърдят, че е на Иван Гешев. Главният прокурор е уличен да си разменя съобщения „с пиара на Бойко“, докато тече заседанието на правната комисия, която в петък гласува окончателно Бюрото за защита да се отнеме от Гешев, но пък не стигна доникъде със законопроекта за закриване на специализираните съд и прокуратура .

На снимката се вижда онлайн разговор с контакт на име „Pi ar Sevi Boiko“. Пиарът на Бойко Борисов се казва Севделина Арнаудова. Тя бе по-известна дори от някои министри в кабинета на Борисов, тъй като неотклонно менажира всяка негова публична изява и лично снима излъчваните на живо видеа от туровете му с джипа. Сега продължава да се грижи за публичния образ на Борисов като лидер на ГЕРБ.

Законопроектите за закриването на спецправосъдието и за отнемането на Бюрото за защита от главния прокурор срещат ожесточена съпротива от страна на ГЕРБ и ДПС.

„С мъка признавам, че никой не е направил повече за съсипването на Борисов и ГЕРБ от Иван Гешев. Свали ГЕРБ от власт. Стана обединителен фактор за политически несъвместими субекти. Днес с чата си по време на комисия с ПР-а на Бойко заби поредния пирон. С този едър шрифт и изчерпателното описание, Гешев заслужава едно голямо браво. Браво, Иване!“, написа Божанков във фейсбук, където помести снимката.

По време на заседанието депутатът от БСП на няколко пъти призова за прекратяване на дискусиите и гласуване на законопроекта за закриване на специализираното правосъдие, но това не се случи.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fyavor.bozhankov%2Fposts%2F10219279733175934&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“702″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Същата снимка, на която се вижда дисплеят на телефона на Гешев, бе публикувана и от Николай Хаджигенов (ИБГНИ).

„Докато обсъждаме зaкона за бюрото не само герп/дпс са се пльоснали по корем. Главния каскет на република също, докладвайки своевременно на КОЙ? Правилно. На „Pi ar Sevi Boiko „Да си знаете, не друго“, коментира Хаджигенов в социалната мрежа.

Mediapool потърси за коментар Севделина Арнаудова, но не успя да се свърже с нея.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikolay.hadjigenov%2Fposts%2F4577887992231268&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“690″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Източник: mediapool.bg

Свързани новини

Няма да има задължителна ваксинация, обеща Кирил Петков

Regiona

Новата власт освобождава и Ангел Кунчев

desi

За ден: 60 000 молби за ваксинация в Гърция

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.