Шокиращи кадри на тежък побой и гавра обикалят социалните мрежи. Видеото е заснето в заведение в Русе през април месец, но е публикувано едва днес. На него ясно се вижда как спортистът Джан Махмуд бие и унижава друг младеж.

На кадрите, заснети от трети човек, се вижда как Махмуд бие беззащитно момче, което не проявява агресия към него. Сякаш тежките удари не стигат, ами Махмуд кара и младежът да му целува краката.Биячът Джан тренира активно кану-каяк, а според коментарите в социалните мрежи това не е първото му провинение.

След като клипът набра шеметно популярност в интернет и редица осъдиха поведението, като поискаха и незабавно да има ответни реакции от МВР и Прокуратурата, самият Джан публикува извинение.

„Относно клипа, който беше публикуван днес с мое участие, моля за прошка потърпевшия, разкайвам се за простотията, която направих в момент на гняв, което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах много хора, още веднъж се извинявам на (Иво Бонев), на хората около него и неговото семейство за психическите травми, които съм им нанесъл, още веднъж съжалявам. Иво Бонев съжалявам за всичко. Готов съм публично да се извиня на всички засегнати от постъпката ми. В момента съм активен спортист и уроних авторитета на всички спортисти с тази моя постъпка с което още веднъж искам да се извиня на всички хора занимаващи се със спорт. Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях редовен клиент, но никога не съм работил там. Още веднъж най-искрено се извинявам за грешката, която допуснах!“, написа Джан в личния си профил във Фейсбук.

Мнозина сравниха и откриха приликата с видеото от побоя на Джан и действията на Васил Михайлов, който в момента е в ареста заради разследване по множество сигнали за побои и малтретиране.