В Банско е спокойно, хората на терен със специални защитни облекла

Общинският кризисен щаб информира, че обстановката в града е спокойна. През изминалото денонощие няма сериозни нарушения на обществения ред, създаден въз основа на заповедта на Министъра на здравеопазването за въвеждане на карантина в гр.Банско.
• Нови 1500 безплатни маски за многократна употреба са разнесени в магазинната мрежа в града. Припомняме, че те са в ограничени количества и са предназначени най-вече за възрастни хора, които не могат да се снабдят сами с предпазни средства.
• Всички хора, които работят на терен по изпълнение задачите, поставени от Общинския кризисен щаб и МВР, са снабдени със специални защитни облекла.
• Продължава почистването и дезинфекцирането на гр. Банско по план и при спазване на изискванията.
• От 23 март ще бъдат отворени всички банкови клонове на територията на гр. Банско. Призоваваме да използвате възможностите на он-лайн банкирането.
Очакваме Вашите сигнали за забелязани нарушения на заповедта за карантина.
Иван Кадев,
кмет на община Банско

Свързани новини

Протестите на певци и танцьори от ансамбъл „Пирин“ дадоха положителен резултат! Хореографът Мирослав Димитров става директор на ансамбъла

bilyana

Камион-вишка се обърна край Кочериново

vesito

Инж. Росица Димитрова: Част от общинските съветници в Благоевград показаха явна неангажираност по отношение на проблемите, свързани с ВиК сектора

vesito

1 коментар

Рупчин 22.03.2020 21:18 at 21:18

Браво на жителите на Банско за дисциплината и отговорното поведение. Онлайн банкирането е идеално решение за условията на карантина. Аз лично ползвам My Fibank и си върша всичко през телефона за нула време.

0

0
Отговори

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.