Времето днес 4 януари: Температурите падат, облачността се увеличава

Тази нощ остава ветровито, предаде БНТ. Облачността ще започне да се увеличава и минималните температури през деня ще бъдат по-високи, в сравнение с вчера сутринта, между 1° и 7°, но максималните ще се понижат и ще бъдат между 8 и 13 градуса. Облачността ще продължи да се увеличава, но валежи са малко вероятни. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и в много райони ще стихне.

По Черноморието ще остане ветровито. Ще бъде и предимно облачно, но само по северното крайбрежие е възможно да преръми. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

Облачността и в планините ще се увеличава, най-късно в масивите от Югозападна България, но ще остане почти без валежи. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Температурите слабо ще се понижат и максималните в курортите ще бъдат между 4 и 9 градуса.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за четвъртък, 28 март: Превалявания в Централна и Източна България

vesito

Безплатен скрининг за бъбречна заболеваемост за жителите на община Кюстендил

vesito

Установиха конфликт на интереси при двама общински съветници от ГЕРБ и БСП от Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.