Времето днес, 3 януари – слънчево и топло

Днес ще е предимно слънчево и топло, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), цитирани от БТА.

Сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Около обяд ще се появи слаб, в Северна България до умерен вятър от запад-северозапад. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 1 и 4 градуса, в София – около 0, максималните ще са между 13 и 18 градуса, в София – около 13.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Сутринта на отделни места видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб до умерен вятър със западна компонента. Максималните температури ще бъдат 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14, на 2000 метра – около 6 градуса.

Свързани новини

Отвлякоха 20- годишна, има задържан

vesito

Готови за протест! Голяма част от ансамбъл „Пирин“ търсят помощ, вижте защо…
С писмо до председателя Андон Тодоров и съветниците застават зад хореографа си Мирослав Димитров и диригента Стоимен Добрев

vesito

ВЪЗДУШНИТЕ ЛИНЕЙКИ ПОДРАНЯВАТ: Медицинските хеликоптери кацат у нас до месец

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.