„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград призовава своите абонати да плащат сметките си по електронен път

“Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград призовава своите абонати да се възползват от услугата за безкасово плащане на месечните си задължения чрез електронната платформа ePay.
Апелът на Дружеството е клиентите да не отлагат погасяването на задълженията си в срок, за да не им бъдат начислявани лихви.
Касите на ВиК – Благоевград работят при стриктно спазване на указанията за ограничаване разпространението на COVID-19, като помещенията се третират с дезинфектанти, въведен е и пропускателен режим.
Предвидени са и други възможности за плащане, а целта е абонатите да бъдат максимално улеснени. Клиентите могат да платят още на всички каси на Easypay, в клоновете на „Български пощи“ ЕАД, както и по банков път.

Свързани новини

/Видео/ В Благоевград: Отбелязаха 148 години от гибелта на Апостола

vesito

Нападнаха 60-годишна благоевградчанка посред бял ден

bilyana

Таксиметрови шофьори с подписка до председателя на ОбС Андон Тодоров за удължаване на разрешителните им, топката в ръцете на кмета

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.