ВМРО се регистрира в Благоевград, водач на листата е Ангел Джамбазки

Водач на листата на патриотите е заместник-председателят на партията
Ангел Джамбазки. Зад него застават Стоян Божинов, който и в момента е народен представител и Иван Стоянов, заместник областен управител на Благоевград и председател на общинската структура на воеводите в града.

Един от най-доказаните адвокати в областта Иван Чолаков от Сандански застава на четвърто място в листата на ВМРО в Благоевград.
Като част от гражданската квота се включва и полк. Калин Грънчаров – член на общинското ръководство на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР).

Част от екипа на ВМРО в област Благоевград са и двама лекари, специалисти в своята област – д-р Андрей Янакиев – началник Отделение образна диагностика и заместник-управител на борда на директорите на МБАЛ Благоевград и д-р Светослава Коцева – специалист по стоматология и член на Български зъболекарски съюз.

Директорът на Военен клуб – Благоевград и макроикономист Станимир Радулов и Мариана Пашова, която ще бъде кандидат в град Петрич, също намират място сред кандидатите за народни представители.

По традиция ВМРО дава глас и на младите хора, които имат своите представители в листата – Александър Заимов от община Сатовча, Любомира Дончева и Константин Стаев от Сандански, Стефан Шербетов от Гоце Делчев.
Екипът, с който партията тръгва в битката за парламентарните избори в област Благоевград, е съставен от хора, доказали своя патриотизъм, с отчетлива гражданска позиция и изграден професионализъм през годините.

Листата беше регистрирана от двамата водачи на ВМРО – Ангел Джамбазки и Стоян Божинов, както и от Мариана Пашова.

Те подариха на членовете и сътрудниците на РИК мартеници и български знамена по случай Баба Марта и предстоящия национален празник на Република България.

Свързани новини

Мъж от Благоевград сипе обиди към полицаи, хванали го без маска в църквата в кв. „Грамада“

vesito

Попарени надежди! Условна присъда за мъжа, прегазил 6-г. Марти от Сандански

vesito

Дешка от Разложко: Семейството вече е нищо, а без него светът ще загине

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.