ВиК Благоевград с позиция за ремонтните дейности по ул. „Свобода“ в Благоевград

ВиК Благоевград излезе с  позиция за ремонтните дейности по ул. „Свобода“ в Благоевград. Ето какво пише в нея:

„Призоваваме активните граждани за обективност по отношение на работата на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград!
Днес в социалните мрежи бяха публикувани некоректни коментари, засягащи ремонтни дейности по ул. „Свобода“ в Благоевград. Същите, придружени с подвеждащи снимки, въвеждат в заблуждение жителите на Благоевград, тъй като чрез тях се твърди ще бъде положен по-малко асфалт от предвидения.
Следва да се има предвид, че асфалтирането, което предстои, ще се извърши съгласно приетите норми.
„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград приветства активната гражданска позиция, тогава когато тя съответства на реалната ситуация.
ВиК – Благоевград е в готовност да съдейства за отстраняване на всякакви нередности, когато това е в компетенциите на дружеството!
Прилагаме снимки, показващи реалната дълбочина на здрави и нездрави участъци, които ще бъдат асфалтирани по ул. „Свобода“.

Свързани новини

Нападнаха и ограбиха жена в района на ул.“Хр. Татарчев“ в Благоевград

vesito

/Видео/ Потомци от рода на Стойне Кацарски от Марулево се събраха на родова среща

vesito

Трамвай помете автомобил с благоевградска регистрация, няма пострадали

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.