ВиК – Благоевград припомня на собствениците на вили в зона „Бодрост“, че документи за откриване на партида се подават до края на месеца

Във връзка с издадена заповед № РД-06-155/ 27.05.2020 г. и проведени срещи между ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград и собственици на водоснабдени имоти във вилна зона „Бодрост“, Ви уведомяваме, че продължава процедурата по откриване на партиди за предоставяне на ВиК услуги.

За целта е необходимо да бъдат подадени следните документи:

1. Заявление за откриване на партида – по образец;

2. Копие от документ за собственост/документ за вещно право на ползване;

3. Документ за платена такса за откриване на партида (заплаща се на каса към „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград)

Таксата е в размер на 6,00 лева с ДДС за физически лица и 12,00 лева с ДДС за юридически лица.

Изброените документи следва да бъдат подадени в офис „Обслужване на клиенти” към „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград, с адрес: гр. Благоевград, ул. „Антон Чехов” №3, в работни дни за времето от 08:00 часа – 17:00 часа.

Телефон за допълнителна информация: 073/ 51-98-53.

КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ – 30.09.2020 г.

След тази дата, водоподаването към водоснабдени имоти, чиито собственици не са входирали съответните заявления, ще бъде прекъснато.

ОТ РЪКОВОДСТВОТО

Свързани новини

Зам.- кметовете на община Разлог г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Колчева-Фарфарова, екипът и децата на ЦНСТ- за деца и младежи в Разлог посрещнаха дарителката Емилия Христова и нейното семейство.

vesito

РЗИ: Епидемичната обстановка за област Благоевград

vesito

Ден на траур в Разлог е утрешният ден, в памет на д-р Спас Радев

bilyana

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.