ВиК – Благоевград положи нови канализационни тръби по ул. „Преспа“, предстои настилката да бъде възстановена в най-кратки срокове

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград извърши авариен ремонт на канализацията по ул. „Преспа“. Подменени са 75 м. тръби, в участъка от ул. „Катина и Никола Хайдукови“ до ул. „Борис Сарафов.
В момента се прави организация за стартиране на СМР за възстановяване на разрушената настилка.
Дейностите по подмяна на канализацията се наложиха след възникнали проблеми със запушване на канализационния клон.
Аварийният ремонт на канализацията по ул. „Преспа“ беше завършен на 10.06.2022 г. Преди финалния етап от ремонтните работи, същите бяха временно възпрепятствани поради непредвидени обстоятелства – необходимост от подмяна на бетонов колектор за дъждовни води, изграден успоредно на уличната канализация. В тази връзка възникнаха допълнителни ангажименти за дружеството, свързани със закупуване на нови тръби, както и други организационни въпроси по изпълнението на строителните дейности.
С подмяна на канализационните тръби по ул. „Преспа“ клиентите на ВиК – Благоевград вече ще получават по-качествена услуга.
Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград се извинява на живущите в района за временно причиненото неудобство.

Свързани новини

Раздават предпазни маски в Благоевград

desi

/Видео/ Хладнокръвна българка – майка на три деца, приземи успешно самолет на „Хийтроу“ насред жестоката буря

vesito

Огнен ад! 71-годишна жена загина при пожар в Дупница

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.