ВиК – Благоевград повишава квалификацията на своите служители

Служители на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград взеха участие в обучение на тема „Избор, експлоатация и оразмеряване на водомери за сгради“. Лектор по време на срещата бе проф. д-р Ганчо Димитров, доказал се професионалист във водния сектор, член на УС на Българската асоциация на водите. Семинарът е иницииран от управителя на ВиК – Благоевград инж. Росица Димитрова, а целта е да се даде възможност на специалисти и експерти да повишат квалификацията и да надградят уменията си. Това от своя страна ще доведе до по-качествени услуги за абонатите на ВиК – Благоевград. В обучението се включиха служители на ВиК от различно общини в Благоевградска област. По време семинара те взеха участие и в дискусии, като имаха възможност да зададат своите въпроси.

Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград непрекъснато се стреми да повишава квалификацията на своите служители, а ползата е в интерес на крайния потребител.

Свързани новини

Санданският бос Коко Динев виновен за караниците на Емилия и Башур

vyara

Двама израелци с коронавирус след ски ваканция в Банско

desi

Шок! Мъж почина в ареста на затвора в Бобов дол

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.