ВиК– Благоевград вече пета година реновира паркови и улични чешми под мото „Водата – нашето общо богатство“

Под мотото „Водата – нашето общо богатство“ вече пета година „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград реновира паркови и улични чешми, и монтира нови такива.
Целта е да се осигури достатъчен брой общодостъпни съоръжения за удобство на хората, което от своя страна ще доведе и до намаляване на употребата на пластмасови бутилки за еднократна употреба.

През последните години са обновени и поставени чешми както на територията на град Благоевград, така и в част от селата в общината.

Сред местата с реновирани или новомонтирани чешми са парк „Бачиново“, парк „Ловен дом“, селата Бело поле, Дъбрава, Рилци.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград продължава да надгражда политиката си в тази посока, като момента се прави проучване, за да бъде определено подходящо място за поставяне на нови чешми.

Свързани новини

Санданският славей Райна бяга от вируса на Малдивите

vyara

Герой в днешно време! 21- годишен от с.Микрево, курсант от НВУ, спаси живота на катастрофирала жена край Сандански

Regiona

Сгащиха младежи на 15 и 19 години от Благоевград, опитаха се да…

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.