Вижте къде и как Лео Бианки отпразнува ергенското си парти /снимки/
Популярният готвач избра СПА перлата на България за своето запомнящо се ергенско парти, в компанията на най-близки приятели

Да кажеш „чао“ не ергенския живот е важна стъпка, която мъжът предприема след като си е дал отговор на няколко важни въпроса – кога, как и най-вече къде. През изминалия уикенд това направи и един от най-популярните кулинари у нас – Лео Бианки.

А щом един популярен италианец реши да скъса с ергенския живот в България, мястото трябва да бъде наистина специално.

Точно както подобава на един Мастър готвач, шеф Лео избра една от топ локациите на България за домакин на едно от най-важните си житейски събития. Италианският кулинарен маестро подари на най-близките си приятели едно запомнящо се 5-звездно СПА преживяване в термалната перла на село Баня Grand Hotel Therme.

Лео беше избрал една от луксозните самостоятелни къщички в най-големия термален СПА център на България. Освен с 5-звездното настаняване и първокачествените условия за СПА, Grand Hotel Therme предлага и All Inclusive концепция с високо ниво на изхранване, което безспорно също е изиграло роля за Лео и неговите приятели, като ценители на изтънчената кухня.

От споделените в социалните медии кадри личи, че ергенското парти е протекло перфектно, а домакините са предложили на компанията всичко необходимо за подобаващо отбелязване на важния повод.

Публикациите на Лео Бианки в социалните мрежи събраха огромен брой лайкове и позитивни коментари, за които той не пропусна да благодари на своите последователи.

 

Свързани новини

Разширяват обхвата на предучилищното образование, вижте какви ще са промените…

vesito

Община Петрич дари селскостопански дрон на Зографската света обител в Атон

vesito

Произшествие в село Изгрев: Хюндай и  Мерцедес се сблъскаха, мъж със счупена ръка

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.