/Видео/ 40-г. Петър Станоев претърпява катастрофа и животът му се преобръща. Да му помогнем да проходи!

40-годишният Петър Кирилов Станоев има нужда от материална подкрепа, за да проходи отново.Той претърпява катастрофа и животът му се променя изцяло.

Петър е роден в Петрич през 1980 година, от 10 години живее в Благоевград. Той разказва историята си, която го довежда до тежкото положение:

„Животът ми протичаше напълно нормално до 19.11.2010 година, когато всичко се преобърна за миг.
Претърпях автомобилна катастрофа, в която бях пасажер и от този ден всичко за мен се промени.
След операцията, която беше направена успешно в София, започнах с рехабилитация и възтановяване. Достигнах доста добри резултати, но те не са достатъчни за прохождането ми. Разбрахме, че турски лекари правят прегледи в България и се възползвах. Бях очарован от надеждата, която ми дадоха – че ще проходя. Офертата, която ми предложиха за тримесечно лечение с физиотерапия, рехабилитация с робот и ботокс терапии от турската болница „Reyap Hastanesi“ е непосилна за мен и моите близки.

Колкото по-бързо се събере нужната сума, толкова по-скоро ще проходя“!

Свързани новини

Пътят за парк „Бачиново“ е затворен

vesito

Търговците на пазара в Благоевград сложиха маски и отвориха сергиите

desi

След аутопсия се установи: Остра вирусна инфекция причинила смъртта на 47-годишния в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.