/Видео/ Хореографите на ФТА „Пиринче“ Полина Сатиева и Симеон Стамболийски отправиха предизвикателство към възпитаниците си

Хореографите на ФТА „Пиринче“ Полина Сатиева и Симеон Стамболийски отправиха предизвикателство към възпитаниците си. Те ги призоваха да изтанцуват хоро, което носи името на планина, близо до град Петрич. След това да качат видео на страницата на центъра в Благоевград.

Целта на ръководителите е децата не не забравят любимите танци в дните на социална изолация.

Две от танцьорките на ФТА „Пиринче“, съвсем непринудено след онлайн инструкциите на своята учителка представиха това изпълнение. Включиха се и сестрите Андрея и Валерия Марулевски, заедно със своята майка Силвия, която е бивша танцьорка на „Пиринче“ и много други.

Вижте изпълненията:


 

Свързани новини

1817 квестори дебнат за преписвачи на матурите в Пиринско, началникът на РУО Ивайло Златанов: Отстояваме правилата за това във всяка зала да има по двама квестори

vesito

Моторист без книжка си разби главата след сблъсък в ограда

vyara

Мащабна инвестиция! Бизнесдама ще прави къмпинг с каравани и басейн в Елешница

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.