/Видео/ Така се прави! Управителят на ВиК инж. Росица Димитрова със светкавична реакция за отстраняване на голяма авария при джамията в Благоевград

Управителката на ВиК – Благоевград инж. Росица Димитрова получи десетки поздравления след като реагира мигновено и изпрани екипи на водното дружество да отстранят голяма авария при джамията в Благоевград.

Проблемът със водоподаването там беше доста голям, но въпреки това служителите го отстраниха бързо. Граждани недоволстваха, че нямат с часове вода на чешмите, но в кратък срок водата потече отново.

Инж. Росица Димитрова е начело на ВиК – Благоевград над 7 години, а от 10 години е в системата и се справя повече от отлично.

„Когато поех управлението, дружеството не бе финансово стабилно.Благодарение на строгата финансова политика, която въведохме, постигнахме добри резултати. Гордея се, че успяваме да намерим баланса, като се стараем да осигурим и добра среда, и адекватно заплащане на
нашите служители.

Доказахме, че едно държавно предприятие може да е стабилно, да е печелившо, и “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград, е пример за това. Работим професионално, защото нашите клиенти заслужават най-качествената услуга и ние се стараем да им я предоставим”, коментира преди време инж. Димитрова.

Тя е е строителен инженер със специалност “ВиК мрежи и съоръжения”, УАСГ- София, и инженер-химик с магистърска степен по ЕООС към ХТМУ- София. Притежава допълнителни квалификации в областта на управлението на инвестиционни проекти от ВиК оператори, икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла, професионален мениджмънт и др.

Във “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград, работи от 2010 г., а от м. септември 2014 година е негов управител. Дружеството има 4 регионалниподразделения, екип от 540 души и предоставя водоснабдителна услуга на 11 общини от Благоевградска област, с население близо 200 000 души.

Участвала е в международни и национални конференции, свързани с развитието на сектора, и устойчиво опазване на природните ресурси.


 

Свързани новини

Заради бюджета за 2020 г. Народното събрание заседава извънредно 

Regiona

/Видео/ Трета жертва на коронавируса у нас, случаите са вече 94, сред тях готвачка от Банско

vesito

Инцидент на кръгово в Благоевград, падна предна броня на кола

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.