/Видео/ Сълзи и вълнение! Раздадоха дипломите на зрелостниците от НХГ-Благоевград, първенец на випуска стана Петя Алексиева

Абитуриентите от 6-те паралелки на НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ получиха дипломите си за средно образование на тържествена церемония вчера в двора на гимназията. Сълзи и вълнение белязаха празника.

Сред завършващите има няколко отличници, а за първенец на випуска бе обявена Петя Алексиева. От името на съучениците си и от свое име Петя благодари на учителите работещи в НХГ.

Директорът на гимназията Марин Митов пожела на своите възпитаници да продължат традицията, като се реализират успешно, да не се страхуват от предизвикателствата. Той обясни,че зрелостниците ще запомнят годината на завършването си с коронавируса и с 140-годишнината от основаването на училището.

Музикален поздрав към съучениците си отправиха двама от завършващите музикалната паралелка на училището.

Официалната церемония по връчване дипломите на възпитаниците на НХГ бе запечатана за спомен с обща снимка на випуска.

 

Свързани новини

Съветничката Соня Ставрева стана майка на втора дъщеричка

vesito

За пример! Лидерът на ДСБ Калоян Ханджийски приюти в дома си пребито куче

vesito

ГЕРБ – Благоевград скочи срещу действията на Румен Томов

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.