Видео от Орлов мост показа връзка на Христо Иванов с Маджо

Маджо смути лайф на Христо Иванов на „Орлов мост“. Името на основателят на борческата групировка СИК Младен Михалев – Маджо успя да смути Христо Иванов, лидер на „Да, България“ и ключова фигура в протестите срещу правителството на Бойко Борисов.

 

Видеоклип, публикуван в социалните мрежи, излови бившия министър на правосъдието в неловка ситуация

на окупирания и барикадиран от протестиращи „Орлов мост“. Видимо почерпен гологлав младеж пожелава да се снима с Христо Иванов и се обръща към приятеля си с телефон:

{cbrelatedarticle count=“2″ /}

„Я ни щракни, че като стане премиер Христо, да не ни забрави!“.

„Още ми е рано, само протести…“, тактично отвръща Христо Иванов, но фенът му няма намерение да го пуска и го предупреждава: „Чакай сега, че съм си изключил телефона, защото оня се е обадил на Маджо“.

Усетил, че си има работа с пиян окупатор, сконфузеният Христо Иванов побърза да се измъкне, оправдавайки се, че има живо излъчване. „За Маджо, за Маджо, после ше ти кажа…“, изпраща бързо отдалечаващия се от него лидер на „Да, България“ протестиращия на „Орлов мост“

 • политика
 • Христо Иванов
 • Маджо

  Източник: 24novini.bg

  Свързани новини

  Прокуратурата: Ревизоро да ревизира ТЕЦ-овете на Ковачки

  Regiona

  Цветелина Пенкова посрещна 8 декември в компанията на студенти и преподаватели от висши училища

  Regiona

  Снимките на тв сериал променят движението в София

  Regiona

  Публикувай коментар

  * Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.