Великденски хороскоп

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Христос Возкресе, така се поздравяват днес правослваните християни. Със сигурност много по-празнични Великдени сте имали, но пък ето днес се случва празник, който наистина да оцените, да погледнете по нов начин, да оцените колко много може да означава една прегръдка, дори едно просто здрависване.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Тези, които виждат само мечтите си, а не виждат света около себе си, ги наричат слепци. Бъдете повече в настоящето и дайте възможност на бъдещето да рзцъфва.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

По Великден, както и по Коледа стават чудеса. Може би е заради вярата или пък заради доброто настроение на много хора. Отпуснете душата си, а защо и не попеете.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Чудесен ден за празнуване и почитане на традицията. Не прекалявайте с празничното похапване, оставете място и за утрешната трапеза

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Вие сте хората, които сякаш носят празниците в сърцето си, а днес ще се чувствате доста мрачни и подтиснати. Наистина няма повод за тревога, забравете страховете и се радвайте на празника.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес е ден за споделяне на радостта. Не бъдете прекалено критични към себе си и позволете на околните да ви засвидетелстват добрите си чувства. Не са изключени някои спорове и обиди покрай празничното веселие, но не си ги слагайте на сърце, днес можете да простите.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

На празник като на празник, днес ще сте в приповдигнато настроение, за което всеки може да ви завиди. Запазете част от днешната празничност в душата си до следващия Великден, че и след това.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Христос Возкресе из мертвих, това пеят днес в православните храмове. Един чуден празник, символизиращ събуждането на природата. Събудете красотата и любовта в сърцето си и я споделете, макар и по нетрадиционен начин.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес ще трябва да изпълните някои семейни задължения, като част от тях няма да са ви особено приятни. Избягвайте споровете, особено на злободневни теми, макар и в социалните мрежи, макар и по телефона. Все пак Великден е днес.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Какъв по-прекрасен повод да си облечете новите дрехи, да се украсите и да отидете на ресторант в … Кухнята. Непременно се обадете на близките си.

Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

Не може да се
Настроенията ви ще са доста променливи, нещо което ще ви трудно сами да си обясните. Желанието ви да бъдете свободни и да излезете извън нормите може да срещне съпротивата на близките ви. Направете компромис между желанията и задълженията си.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще успеете да прекарате един приятен празник, макар и с не особено забележителен. Взаимоотношенията ви с околните ще са приятни, макар и виртуални.

Свързани новини

Хороскоп за 11 март

vesito

БЪРЗА СЛАВА: Коцето и Софка посегнаха към хит на Румяна

Regiona

Хороскоп за 21 януари 2020. Овен – практични сте, Скорпион – напрегнат ден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.