Важно за студентите! ЮЗУ спира учебните занятия до 15 март

Със заповед на ректора на ЮЗУ “Н.Рилски” учебните занятия в университета се преустановяват, считано от понеделник, 9 март, до 15 март 2020 г., с изключение на вече насрочените държавни изпити, защити на дипломни работи и публични защити на дисертации в случаите, когато е невъзможно да бъдат отложени. За пропуснатите занятия ще бъде изготвен нов график на учебния процес.

За администрацията работните дни в посочения период са присъствени.
В заповедта пише да се ограничи провеждането на масови мероприятия на територията на университета. При невъзможност да бъдат отложени, същите дасе провеждат след писмено съгласуване с ректорското ръководство.

Както и да бъдат преустановени командировките и пътувания на академичния състав, служителите от администрацията и студентите в Италия и Китай и други държави с висок риск от разпространение и усложнения от короновируса.

14-дневен карантинен период за всички завръщащи се от чужбина членове на академичния състав, служители от администрацията и студенти, както и на чуждестранните преподаватели, изследователи и студенти, пристигащи от чужбина, е задължителен.

Свързани новини

Тъжна вест! Почина началникът на отбраната ген. Андрей Боцев от Гоце Делчев

vesito

ВиК – Благоевград отстрани авария в ж. к. „Еленово“

vesito

Пенсионерките от община Банско празнуваха 8-ми март

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.