Важна информация за промени в движението по време на South West Festival-Благоевград

Важна информация за промени в движението по време на South West Festival!
Има възможност за паркиране на МПС по ул. „Александър Стамболийски“
Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград на 9 и 10 септември по време на South West Festival. В тази връзка движението по ул. „Ал. Стамболийски“ в частта от кръстовището с кръгово движение, образувано с ул. „14-ти полк“ и ул. „Джеймс Баучер“ до кръстовището, образувано с бул. „Св. Димитър Солунски“ ще бъде спряно. При необходимост ще бъде въведено ограничение и за най-дясната лента на ул. „14-ти полк“, в частта от кръговото движение, образувано с ул. „Александър Стамболийски“ до отклонението към ул. „Балкан“. Промените са в сила от 15:00 ч. до приключване на мероприятието по време на двата фестивални дни.
Водачите на МПС ще могат да паркират автомобилите си по ул. „Александър Стамболийски“. За целта ще бъдат обособени и регулирани две входно-изходни точки – от страната на бул. „Св. Димитър Солунски“ и от страната на кръстовището с кръгово движение, образувано с ул. „14-ти полк“ и ул. „Джеймс Баучер“.

Свързани новини

Кметът на община Гоце Делчев с поздравителен адрес по случай 3-ти март

vesito

Любен Домозетски грабна награда „Златно перо“

vesito

Три фирми в битка за мегапоръчката за 4,8 млн. лв. за подмяна на 30% от ВиК мрежата на община Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.