Брад Пит с емоционално признание – след развода с Анджелина плакал за пръв път от 20 години

В интервю пред кино легендата Антъни Хопкинс, неговият колега от Холивуд Брад Пит призна, че не е плакал близо 20 години.

„Не бях плакал близо 20 години и сега в тази фаза от живота си се усещам по-емоционален. Докосват ме децата ми, моите приятели, новините. Просто се докосвам по-лесно от повече неща“, сподели 55-годишната звезда пред „Интервю“.

Пит е убеден, че преоткриването на емоционалността му е нещо хубаво и призна пред Хопкинс, че все още се бори с вината си.

„Осъзнавам, че трябва да си простя за много погрешни избори, които съм направил и с които не се гордея и че трябва да ги ценя, защото те са ме направили по-мъдър и са довели до нещо друго“, добави още Пит.

По всяка вероятност думите на звездата до голяма степен се отнасят до проваления му брак с Анджелина Джоли, с която дели шест деца и който го доведе до тежка депресия и алкохолизъм. В предишни интервюта Брад е признавал, че често е посягал към бутилката, но в един момент е стигнал дъното и е решил да сложи край на зависимостта си. Актьорът е трезвен от години.

Източник:

The post Брад Пит с емоционално признание – след развода с Анджелина плакал за пръв път от 20 години appeared first on Любопитно, здраве и туризъм.

Свързани новини

СНИМКА на Меган Маркъл с друг мъж развълнува феновете ѝ

Regiona

Ексклузивно! Кобрата и Андреа отново заедно

Regiona

Защо намръщеното ви изражение е вашият най-голям враг?

Regiona
зарежда....