Бойко Борисов: Прeз гoдинитe хoрaтa ми дaдoхa мнoгo урoци. Aз ce учa oт тях вceки дeн! Пoучих ce и тoзи път, рaзчeтoх урoкa
Знaм пътя, знaм кaк мoжeм дa гo извървим, имa oщe мaлкo врeмe и мнoгo уcилия, зa дa тръгнeм пo прaвилния път

Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!

Това написа лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка в собствения си профил във Фейсбук Бойко Борисов по повод Възкресение Христово.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред.

Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг – невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас. През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път.

Честито Възкресение!“, написа още Борисов.

Свързани новини

Добри новини! Цената на руския газ за България пада с 40%

vyara

АУРУБИС България и ЧЕЗ изграждат 10 МВТ фотоволтаична централа
С 20 200 панела на терен от 104 декара, централата ще бъде най-голямата инсталация за собствени нужди в България

bilyana

ЧЕЗ Разпределение стартира мащабна реконструкция за подобряване на електрозахранването в Монтанско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.