Благотворителен футболен турнир „Боби, ние сме с теб!“

Най-младите футболисти от Банско и Разлог спонтанно и с огромен ентусиазъм решиха да не останат по-назад от възрастните.

Те се присъединяват към каузата, обединила Банско през последните няколко дни – подкрепа за обичания и уважаван банскалия Боби Георгиев.

По идея и под ръководството на треньорите от ФК”Банско”гр.Банско – Красимир Дурчов, Георги Галчев, Димитър Бергов и Георги Кавръков, и от ФК”Пирин” гр.Разлог – Димитър Мавродиев, Димитър Падарев, Атанас Праматаров и Христо Джоджов, млади футболисти от 6 възрастови групи – родени от 2009 до 2014 г., ще се състезават на три футболни терена на стадион „Свети Петър” в Банско.

Турнирът ще се проведе в празничния за Банско 5 октомври /понеделник/, от 16.30 ч.

Организатори и участници в Благотворителния детски футболен турнир, родителите на децата и всички любители на футбола в Банско и Разлог посвещават спортните двубои на Боби Георгиев като израз на съпричастност и подкрепа в неговата битка с болестта.

На висок глас всички ще извикат „Боби, ние сме с теб!”.

За да подпомогнат лечението на Боби, за което е нужна огромна сума, организаторите ще поставят на входовете и на пистата на стадиона три кутии за парични дарения.

Свързани новини

Седем медала грабна таекуон-до клуб „Хоук Банско“от национална надпревара

vesito

/Видео/ Николай Бодуров реши! Готов съм да остана в „Пирин“ за да се върне там, където му е мястото! Лятото чакам Манолев и Дяков!
Шампионски "Пирин" ще се връща в групата на майсторите

vesito

Голям успех за състезателя на Спортен клуб „Самбо-дети“ Благоевград Емил Незиров

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.