Благотворителен базар и концерт в помощ на Лъчо от Благоевград

,,Да дарим лъч надежда за Лъчо“

Благоевградска професионална гимназия ,,Ичко Бойчев“ организира от 10.02. до 13.02.2020г., от 8:30 до 17:30ч. ученически благотворителен базар, под мотото ,,Да дарим лъч надежда за Лъчо“. Базарът е разположен във фоайето на община Благоевград.  Възпитаниците на гимназията са избрали да дарят събраните средства от благотворителния базар за лечението на Лъчезар Димитров. Той е на 37 години, диагностициран през 2013г. с множествена склероза. В момента Лъчо е със сериозни двигателни дефицити. Нуждае се от трансплантация на стволови клетки в клиника в Москва, на стойост 45 000 евро. Тази сума е непосилна за близките му. Всеки, който желае да помогне, може да се включи в благотворителната кампания, като остави определената от него сума в дарителските кутии или по банкова сметка, открита за лечението на Лъчезар. Жители и гости на Благоевград  имат възможността да закупят специално изработени мартенички и кулинарни изделия, подготвени с много любов и старание от децата.                                    

 BG33UNCR70002523817741 Уникредит Булбанк АДЛъчезар Грозданов Димитров.

На 13.02.2020г. Езикова гимназия ,,Акад. Людмил Стоянов“ – Благоевград също организира благотворителен концерт и базар в зала ,,Яворов“ , в помощ на Лъчезар. Базарът ще започне в 18:00ч. във фоайето на залата, а концертът в 19:00ч. Цена на билета- 5 лв. В благотворителния концерт ще участват:

  • Ансамбъл „Пирин”
  • Клуб по спортни танци „Импулс”
  • Музикално училище „Престо”
  • Балетна школа „Кроазе”
  • Танцова формация „Астра”
  • ДЮФА „Пиринска китка”
  • Вокално студио „Фа диез”
  • Студенти от Американския университет
  • Ученици от ЕГ „Акад. Л. Стоянов”

Свързани новини

РЗИ със подробна справка за новите случаи на коронавирус в Благоевградска област

vesito

Стартира дарителска кампания за МБАЛ Благоевград – „За да ни има“

Regiona

46 са случаите на COVID-19 в Благоевградско, 37 са под домашна карантина

desi

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.